Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής!

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής!

Ο Βραζιλιάνος δεν σταματάει το ποδόσφαιρο και ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποφάσισε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο για ένα ή δύο χρόνια ακόμη και είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Οπότε ενεργοποιείται και η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο, για εξάμηνο συμβόλαιο!

Αναλυτικά:

“Ακόμη δεν έχω προσδιορίσει το τέλος μου. Είναι μία χρονιά ασυνήθιστη. Αυτό το χρόνο, πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια είμαι χωρίς συμβόλαιο. Είχα ένα τραυματισμό στο δεξί γόνατο και προσπαθώ να να αναρρώσω, είχα επιπλοκές στο χειρουργείο και η σκέψη μου είναι να παίξω ένα χρόνο ή δύο ακόμη, αλλά αυτή είναι η ιδέα μου. Γι’ αυτό θέλω να αναρρώσω 100% για να το κάνω”

Εάν έχει πρόταση από την Άρσεναλ όταν αποσυρθεί;

“Έχω πρόσκληση ναι, αλλά για μετά. Όλα είναι πιθανά, αυτό με αφήνει ευχαριστημένο, όταν έχεις τέτοιες προσκλήσεις ο κόσμος σε βλέπει με ένα διαφορετικό προφίλ ότι μπορείς να βοηθήσεις, με αφήνει ευχαριστημένο και μου δίνει κίνητρο. Με κάνει να θέλω να μάθω με άλλους ανθρώπους, να ψάχνω τη μάθηση και να αναπτύξω το ίδιο μου το μοντέλο.

Πέρασα εννιά χρόνια εξωτερικό στην Άρσεναλ, ένα μεγάλο σχολείο που το έχω ως σημείο αναφοράς σαν μοντέλο ποδοσφαίρου. Θέλω να προετοιμαστώ πολύ γι’ αυτό, εάν λοιπό ακολουθήσω αυτό το δρόμο, για να μπορέσω να συμβάλλω με ένα τρόπο διαφορετικό, να μπορέσω μαζί με το σύλλογο να αναπτύξω ένα μοντέλο διαχείρισης, που να έχει αποτελέσματα μακροπρόθεσμα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είναι σημαντικό να έχεις μία διαδικασία διαχείρισης που να δίνει αποτελέσματα στο γήπεδο, αλλά και οικονομική ισορροπία για το σύλλογο”

Αν θα παίξει στη Σάντα Καταρίνα (περιοχής που είναι τώρα);

“Όλα είναι πιθανά, δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση εδώ στη Σάντα Καταρίνα, είχα μερικές προσκλήσεις να επιστρέψω για να παίξω αλλά τίποτα από εδώ. Το θέμα της αποκατάστασης είναι στην τελική του ευθεία, αλλά είμαι ανοιχτός, με μια καλή κουβέντα όλα λύνονται.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News