Επίστολη - βόμβα του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ! (pics)
Ο Παναθηναϊκός με επιστολή στην ΕΠΟ, καταγγέλει ότι λειτουργεί σύστημα επηρεασμού της διαιτησίας, με αφορμή τις ποινικές διώξεις στα 16 άτομα!
Σε επιστολή του προς το ΔΣ της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος καταγγέλλει τη λειτουργία συστήματος επηρεασμού της διαιτησίας, καθώς όπως υποστηρίζει μεταξύ των ατόμων που φέρονται ως κατηγορούμενοι είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, αλλά και οι Μπριάκος και Δούρος από την ΚΕΔ.
Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρεται στη διαιτησία σε συγκεκριμένους αγώνες (Αστέρας Τρίπολης – ΟΣΦΠ, ΟΣΦΠ – ΠΑΣ Γιάννενα, ΟΣΦΠ – ΠΑΟ), ενώ καταγγέλλει ως «προκλητικό» τον ορισμό του διαιτητή Μάνταλου στον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, δεδομένης της αναφοράς του ονόματός του στις δικογραφίες για τη λειτουργία εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.
Διαβάστε την επιστολή:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «ΣΟΚ» στον Παναθηναϊκό με Πάλμερ-Μπράουν!
- Παναθηναϊκός: Η νέα λογική στις μεταγραφές και τα «σχόλια» για Αντίνο-Γιάγκουσιτς
- Παπαθεοδώρου: «Η ανατροπή της δεκαετίας αν ο Μαρινάκης κάνει ομάδα στο μπάσκετ»
- Απίστευτος Ρογκαβόπουλος: Η ατάκα «άσε τον να παίξει» στον Αταμάν για Όσμαν
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κάουα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου


.jpg)

