Στις 4/1 με ΠΑΟΚ
Στις 4 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.
Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς για το πρωτάθλημα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League ΟΠΑΠ θα είναι ντέρμπι. Πρόκειται για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, της 6ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί από τον ΕΣΑΚΕ, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, λόγω του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου.
Ο ΕΣΑΚΕ όρισε το παιχνίδι για την 4η Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί στις 10, 11 και 12 Ιανουαρίου.
Για να βρεθούν ημερομηνίες βέβαια για το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, η διοργανώτρια αρχή μετέθεσε τη διεξαγωγή της 12ης κατά μία εβδομάδα.
6η αγωνιστική
Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 (εξ’ αναβολής)
Πυλαία (17:00) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 3)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πέντε κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τα αποδυτήρια της Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (pic)
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Τσιμίκα»
- Γάτας: «Έρχεται ο Μπαλντίνι – Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ήδη προπονητή»
- Δυνατά η Τραμπζονσπόρ για παίκτη που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό!
