Νέο «σοκ» με Ναβάρο στην Μπάρτσα!
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών φέτος για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο! Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα υπέστη θλάση και έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από ένα μήνα!
Ο «La Bomba» αποχώρησε τραυματίας στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Εστουδιάντες και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού!
Αυτό σημαίνει, πως ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, χάνοντας -όπως είναι φυσικό- το προσεχές ντέρμπι (28/12) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μάλιστα, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είχε μόλις επιστρέψει από το μυϊκό τραυματισμό που είχε υποστεί στα τέλη Νοεμβρίου και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε είναι το Game 4 με Βαλένθια, η ώρα και η μέρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 87-91
- Σερέλης: «Αυτά πρέπει να αλλάξουμε» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια
- Χαμός με Μαρτίνεθ και Αταμάν μετά από ανάποδο σφύριγμα! Αποβλήθηκαν και οι δύο (vids-pics)
- Τα δύο σενάρια: Τι ισχύει πλέον με την ποινή του Γιαννακόπουλου ενόψει Final 4
