"Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα"
Ο Ζόρντι Μπερτομέου έχει σχέδια και όνειρα για την διοργάνωση. Στη video-συνέντευξη που παραχώρησε στο Euroleague αποκάλυψε το τι σκέφτεται για τη νέα Euroleague, το πρόβλημα με τη FIBA, αλλά και την κόντρα των “αιωνίων” εντός κι εκτός γηπέδου.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece για την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που οξύνεται, τη λύση που αναζητείται με τη FIBA στο πρόβλημα που έχει προκύψει, τη δυσκολότερη φετινή στιγμη, τα νέα δεδομένα της διοργάνωσης και τον κοινό παρανομαστή που είναι “οι καλύτεροι με τους καλύτερους”.
Δείτε στο βίντεο τι απαντάει για τη διαμόρφωση του καλεντάρι μετά την απόφαση της FIBA για αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των διεθνών διοργανώσεων, για τον χάρτη της επόμενης περιόδου, για την κατάργηση των προκριματικών, τα global games, το ενδεχόμενο διεξαγωγής του φάιναλ-φορ στην Αθήνα και το μεγάλο του όνειρο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μην «ξεγράφετε» τον Γιάγκουσιτς
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κολέντζο ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Έτσι καλύπτει ο Ομπράντοβιτς το κενό του Φαλ - Σούπερ μαντάτο για Λεσόρ
- Παναθηναϊκός: Η ώρα του Ραστόντερ - Τι αλλάζει μετά την τιμωρία Ντέσερς
- Παναθηναϊκός: Η πρόκληση Γιαννακόπουλου στον Αλβέρτη – Το μεγάλο ποσό
