Και στα δικά σου, Παναγιώτη
Ευχόμαστε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να ακολουθήσει τα χνάρια του προέδρου της Κράσνι Οκτιάμπρ και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Ποιο είναι το όνειρό του; Μα να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Τόσο ζήλο επιδεικνύει στα φιλικά στο Ψυχικό βάζοντας μάλιστα και δικούς του διαιτητές.
Με τόση προσπάθεια ίσως να δικαιούται και αυτός το βήμα παραπάνω. Δικαιούται λίγα λεπτά συμμετοχής στην ομάδα του Ολυμπιακού. Να, όπως έκανε ο ομόλογός του της Κράσνι Οκτιάμπρ, Ντμίτρι Γκερασιμένκο, ο οποίος αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση του Eurocup με την Τσεντεβίτα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟ τύπος, λοιπόν, αγωνίστηκε για 5’38” στη χθεσινή αναμέτρηση, μαζεύοντας ένα ριμπάουντ και υποπίπτοντας σε 1 λάθος, στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ.
Άντε και στα δικά σου Παναγιώτη…
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Nos Stop, οι επόμενες μεταγραφές - Εξελίξεις και στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τα ρόστερ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
- Εξετάζει Μπεκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσης
- «Διαλέγει μπακ ο Νίστρουπ - Σενάριο για Μέλε στον Παναθηναϊκό»
- Γάτας: «Πιθανή έκπληξη με Έλληνα αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό»