Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν δεν... νταντεύει

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το μήνυμα στην αγορά που στέλνει με Αταμάν

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα κρίνοντας το ποιόν του προπονητή.

Φέτος π.χ ο Ντουέιν Μπέικον σε κάποια παιχνίδια κουβαλούσε τουπέ, κάτι που για τον Τούρκο θα ήταν ασυγχώρητο.

Σίγουρα δεν θα καταλάβαινε τι είχε κάνει ο Αμερικανός στην καριέρα του και φέρεται έτσι, όταν στην Κων/πολη παίκτες όπως ο Μίσιτς και ο Λάρκιν φέρονταν σαν στρατιώτες!

Για να κατανοήσουμε την φιλοσοφία του κόουτς που είναι αρκούντως συγκρουσιακός και ξεροκέφαλος όταν βλέπει ότι δεν περνάει το δικό του, πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το background του είναι μεγάλο: έχει κερδίσει ένα σκασμό τίτλους, έχει προπονήσει παικταράδες.

Ο κόουτς παραμένει στην ψυχή ο τιμονιέρης της Εφές Πίλσεν που κέρδισε δύο σερί Ευρωλίγκες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: ως εκ τούτου δεν μας μοιάζει διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του για χατίρι κάποιου παίκτη.

Όποιος από τους αθλητές του χρόνου ψάχνει έναν απλό διοικητή ή ένα στοργικό …πατερούλη δεν θα τον βρει στο πρόσωπό του Αταμάν.

Ο τελευταίος δεν είναι από αυτούς που νταντεύουν αθλητές γι αυτό δεν είχε πρόβλημα να δει ν’ αλλάζει ο Παναθηναϊκός ριζικά!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News