Παναθηναϊκός: Άλλα... κόλπα από Γιοβάνοβιτς, οι αλλαγές που θα κάνει

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενισχύεται νωρίς για να μείνει ανταγωνιστικός!

Όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και κυρίως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει σε δέκα ημέρες στην Αυστρία.

Ο Παναθηναϊκός σε λίγες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστρία προκειμένου να ξεκινήσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζονται για τις μέρες που θα κάτσει εκεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει την τρίτη του προετοιμασία στο Τριφύλλι και πλέον μπαίνουμε σε κάτι καινούργιο, καθώς το προηγούμενο διάστημα ο Γιοβάνοβιτς περισσότερο έχτιζε τον δικό του Παναθηναϊκό παρά τον είχε απόλυτα δομημένο.

Πλέον ο προπονητής του Τριφυλλιού με δεδομένο ότι έχει δώσει στην ομάδα του ορισμένα σημαντικά στοιχεία που θέλει να έχει, αναμένεται να πάει ένα επίπεδο παραπάνω και να αρχίσει να δουλεύει πάνω σε νέα πράγματα, τα οποία θα κάνουν καλύτερο και πιο απρόβλεπτο τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως οι απαιτήσεις της ερχόμενης σεζόν έχουν ανέβει αυτόματα μετά την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στη φετινή χρονιά, η οποία έκανε από την αρχή έως το τέλος πρωταθλητισμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News