Βέργης: «Αυτό που είδαμε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ από τη μερίδα των κάφρων, το έχουμε δει παλαιότερα στο ΣΕΦ»

«Γιάννη Αλαφούζε...»: Ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Βέργη για τον Αλαφούζο

Ο Βασίλης Βέργης τοποθετήθηκε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» για όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αποφάσισε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα ο Βέργης ανέφερε πως όλα όσα έγιναν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ από μια συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του Τριφυλλιού είναι συμβάντα που έχουμε δει να γίνονται και στο ΣΕΦ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι σ’ αυτή τη χώρα δεν αλλάζει τίποτα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Δεν αλλάζει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Ο αθλητισμός της ήταν, είναι και δεν γνωρίζουμε για πόσα χρόνια ακόμα θα παραμένει αιχμάλωτος της αλητείας. Η οποία δεν έχει χρώμα. Είναι παντού ίδια. Αυτό που είδαμε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ από τη μερίδα των κάφρων του Παναθηναϊκού, το έχουμε δει παλαιότερα στο ΣΕΦ από μερίδα των κάφρων του Ολυμπιακού. Φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσουμε να το βλέπουμε, όχι βεβαίως μόνο σε παιχνίδια μπάσκετ. Θυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό βιώσαμε, έπειτα από άπειρη, ξεφτίλα “πήγαινε-έλα”, ποδοσφαιρικό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σε άδειο γήπεδο. Και η αντιπαράθεση εικόνων με τον τελικό του αγγλικού Κυπέλλου, και φυσικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έκανε τεράστιο κρότο.

Όμως, ξαναλέω, τίποτα δεν αλλάζει. Το ΟΑΚΑ σχεδόν γέμισε, παρά το γεγονός ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνώριζαν ότι ο Ολυμπιακός είχε 99% πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής. Ως ομαδάρα πολύ ανώτερη από τον “αιώνιο” αντίπαλο. Παρόλα αυτά πήγαν στο κλειστό άνθρωποι κάθε ηλικίας. Και άντεξαν να παρακολουθούν το σόου της ομάδας του Μπαρτζώκα. Γιατί αυτός είναι ο κανονικός αθλητισμός. Κι όμως. Κάποιοι φανατικοί θεώρησαν ότι αυτό που μπασκετικά συνέβαινε στο παρκέ τους… προσέβαλλε. Και έβαλαν την… υπογραφή τους καταλύοντας το σύμπαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News