Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τρία χαφ μίνιμουμ

Ο Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει εδώ και καιρό... τον Παναθηναϊκό των πλέι οφ!

Αν θέλεις να επανεμφανιστείς ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα επιβάλλεται να κάνεις τρεις τουλάχιστον μεταγραφές κεντρικών χαφ και να προσεύχεσαι να δώσουν πράγματα Ζέκα, Πέρεθ.

Αμφότεροι είναι μαζί 70 ετών! Φέτος πλήρωσες ότι εξαρτιόσουν σε μεγάλο βαθμό από τον Ισπανό που “έγραψε” 41/42 ματς κι απλά απαγορευόταν να λείψει γιατί δεν είχες αναπληρωματικό.

Τον Ενις Τσοκάι δεν τον πολυγουστάρει ο Ιβάν, ο Τρουιγέ προέρχεται από χιαστό, ο πιτσιρικάς Φρόκου το ίδιο, ο Ζέκα από δύο χιαστούς, έφυγε κι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Σήμερα που μιλάμε ο Ισπανός κι ο Μπερνάρ είναι τα βαριά σου χαρτιά (αν αι ο Βραζιλιάνος ακόμα δεν μπορείς να πεις αν είναι προτιμότερος στο κέντρο ή στα άκρα), ενώ ο Τσέριν είναι πασπαρτού που πρόσφερε όχι όμως γκολ και ασίστ που τόσο θες από ένα box to box μέσο.

Όταν προσπαθείς να πάρεις πρωτάθλημα και από την ένδεια παικτών αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις καθαρό οκτάρι τον Κουρμπέλη για πρώτη φορά στην καριέρα του, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η αναβάθμιση είναι απαραίτητη, υπολογίζοντας κιόλας ότι τα δύο ματς την εβδομάδα (αν όλα πάντα καλά και παίξεις σε όμιλο της ΟΥΕΦΑ) θα σου απορροφήσουν πολύ ένταση και ενέργεια τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News