Στο 3.60 το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: ΕΠΙΚΗ αντίδραση Σερέλη στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τους τελικούς και πάει στο ΣΕΦ για το Game 3 απέναντι στον Ολυμπιακό (21:15) για να φέρει τα πάνω-κάτω και να αγγίξει τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τους τελικούς και πάει στο ΣΕΦ για το Game 3 απέναντι στον Ολυμπιακό (21:15) για να φέρει τα πάνω-κάτω και να αγγίξει τον τίτλο!

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις και εκτιμήσεις βάσει της κακής εικόνας της στα προηγούμενα παιχνίδια, έχει καταφέρει να διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο της Basket League.

Στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (73-70), ενώ στο ΟΑΚΑ χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα πήρε το ροζ φύλλο (67-65), ισοφάρισε σε 1-1 και πανηγύρισε για πρώτη φορά έπειτα από 14 συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι, σπάζοντας την «κατάρα».

Τώρα ακολουθεί η νέα μάχη στο ΣΕΦ όπου κρίνεται το αποφασιστικό προβάδισμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» έχουν δείξει και στους δύο τελικούς ως τώρα πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη και αυτό θα κάνουν και τώρα ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα για την κούπα. Στο 3.60 το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

Και τα τέσσερα ντέρμπι πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από κλειστά, καθώς έχουν κριθεί σε διαφορές ίσες ή μεγαλύτερες των τριών πόντων. Το «διπλό» των «πράσινων» με χάντικαπ 7.5 πόντων το συναντάμε σε απόδοση 1.92.

Βασικό όπλο της ομάδας του Σερέλη είναι η άμυνα, καθώς έχει δεχθεί 73 και 65 πόντους αντίστοιχα, πετυχαίνοντας να κατεβάσει αισθητά τους μέσους όρους των «ερυθρόλευκων» κι αυτό στοχεύει να κάνει και τώρα. Στο 2.05 να σκοράρουν οι γηπεδούχοι λιγότερους από 76.5 πόντους, ενώ οι Under 148.5 πόντοι προσφέρονται στο 1.92.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News