Ανακοινώσεις για το ΟΑΚΑ - Ξεκινά η διαχείριση, τα έργα και η ονοματοδοσία
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέλυσε τις… υπογραφές για το ΟΑΚΑ. Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Πότε ξεκινά η διαχείριση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE:
«Από την 1η Ιουλίου θα κάνει διαχείριση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες να έχουμε ανακοινώσεις. Ο Παναθηναϊκός θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι από τη μεθεπόμενη σεζόν με τα έσοδα στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι δεν θα βγάλει από φέτος, ή ότι δεν θα κάνει πράγματα μεταγραφικά τη φετινή χρονιά.
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα νέο γολγοθά. Τις ημέρες του αγώνα θα παίζει. Τις υπόλοιπες τι θα το κάνει; Πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για να φέρει τα απαραίτητα έσοδα. Με το τωρινό ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Σίγουρα έχει κάνει μια προεργασία ο Παναθηναϊκός, ένα business plan, αλλά όχι για να ξεκινήσει από αύριο. Οτιδήποτε υπάρχει στο γήπεδο, ανήκει στον Παναθηναϊκό. Το πάρκινγκ, τα προπονητήρια, η κεντρική σάλα, τα καθίσματα, η ονοματοδοσία.
Πρέπει φυσικά να τα έχει σε μια φυσιολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να ξηλώσει τα καθίσματα και να το κάνει δεν ξέρω και γω τι. Θα έχουμε ανακοινώσεις».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες με την Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Αριάνα Παπαγιάννη: «Είδα ένα όνειρο για το Μπέτις - Παναθηναϊκός» (vid)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία