Παναθηναϊκός: «Συναγερμός» για 3+1 ενόψει πλέι οφ!

Πλησιάζει η παραμονή του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό έως το 2024

Τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο όριο για να τιμωρηθούν με κίτρινη κάρτα.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Χουάνκαρ Πέρες και Ρούμπεν Πέρεθ.

Αν κάποιος εκ των τριών αντικρίσει κίτρινη κάρτα στο Περιστέρι, τότε, θα χάσει τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ.

Όπως αναφέραμε και για την ΑΕΚ, οι τιμωρίες μεταφέρονται στα πλέι οφ, όχι οι κίτρινες κάρτες.

Τι αναφέρει ο Πειθαρχικός Κώδικας

«Παρά το γεγονός πως στην εκκίνηση των playoffs και playouts οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων μπαίνουν “καθαροί” μηδενίζοντας το… κοντέρ στις κάρτες τους, εφόσον κουβαλούν ήδη ποινή απ’ την κανονική περίοδο, τη μεταφέρουν αυτόματα στο ξεκίνημα των αγώνων κατάταξης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η παράγραφος 4δ, στο άρθρο 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

“Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινών και τις δύο (2) τελευταίες αγωνιστικές ημέρες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα επιτρέπεται η υποβολή δήλωσης αμέσως μετά τη λήξη αυτών των αγωνιστικών ημερών.

Επίσης, οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης (play-off/playout) που τυχόν ακολουθούν την κανονική αγωνιστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αγώνων κατάταξης, οι οικείες ποινές εκτίονται υποχρεωτικά κατά τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές.

Την αμέσως επόμενη ή τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές ημέρες εκτίεται η ποινή και εάν οι υπόλοιπες αγωνιστικές ημέρες δεν επαρκούν για την άσκηση εκ μέρους της ομάδας του δικαιώματος επιλογής μέχρι το τέλος της διοργάνωσης (δηλ. τελευταίες αγωνιστικές ημέρες διοργάνωσης)”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News