Κι όμως, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ!

Ρεπόρτερ ΑΕΚ: «Τελικός για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον ΠΑΟ - Να πέσει η διαφορά»

Για ποιους λόγους ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ την 1η αγωνιστική των πλέι οφ!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο και η κλήρωση των πλέι οφ είναι σημαντική για το Τριφύλλι.

Αρχικά, οι πράσινοι αν κερδίσουν τον Ατρόμητο, θα πάνε με ψηλά το κεφάλι στην πιο κρίσιμη «στροφή» της σεζόν και είναι πιθανό να βρίσκονται με ένα αβαντάζ στη βαθμολογία κόντρα σε όλους τους συνδιεκδικητές του τίτλου (Ατρόμητο εκτός, ΟΣΦΠ εντός έχει η ΑΕΚ).

Η Ένωση χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία, θα δώσει τρια ματς σε μια εβδομάδα (έδωσε το 1ο με τον ΟΦΗ), ενώ χρωστάει και έναν ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της ρεβάνς).

Το κυριότερο, όμως, είναι οι κάρτες. Στην Αγια-Σοφιά με τους ερυθρόλευκους την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΚ έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στο όριο των καρτών. Αρχικά, ο Άμραμπατ συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα παίξει στο Περιστέρι.

Στο όριο των καρτών, λοιπόν, είναι οι Βίντα, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί. Τι ισχύει, λοιπόν;

Αν κάποιος από τους παραπάνω πάρει κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τότε, θα εκτίσει υποχρεωτικά με τον Ολυμπιακό.

Αν κάποιος από τους παραπάνω πάρει κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα), τότε, θα εκτίσει υποχρεωτικά στον επόμενο αγώνα. Η τιμωρία «μεταφέρεται» στα πλέι οφ, οι κάρτες σβήνονται!

Συνεπώς, αν παίξει με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός την 1η αγωνιστική (και δεν «σβήσει» στο Κύπελλο τις ποινές με τον ΟΣΦΠ), ενδέχεται να τη συναντήσει με σοβαρές απουσίες (ο Λιβάι λογικά θα είναι ακόμα στα πιτ).

ΑΝ γίνει το ματς του Κυπέλλου στο «κενό» διάστημα κανονικής περιόδου – πλέι οφ, ενδέχεται να υπάρξουν άλλες απουσίες στην ΑΕΚ και σίγουρα περαιτέρω κόπωση!

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός βγάζει μια φρεσκάδα και θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα με μια εβδομάδα ξεκούραση για έναν «τελικό» πρωταθλήματος! Αν κερδίσει στο Περιστέρι, θα κουβαλάει και ένα μίνι σερί 6 αγώνων δίχως ήττα.

Καταλαβαίνει κανείς πως μια νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ από νωρίς, θα του δώσει «φτερά» στα πόδια και η αυτοπεποίθηση θα ανέβει στα ύψη.

Ξεκαθαρίζουμε πως ΟΛΕΣ οι κίτρινες κάρτες «σβήνονται» στα πλέι οφ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News