Παναθηναϊκός: Οι 10 σίγουροι για ενδεκάδα – Η απόφαση για Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Οι 10 σίγουροι για ενδεκάδα - Η απόφαση για Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και το 4Χ4 στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαΐδης”, το «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει δίχως βαθμολογικές απώλειες, γνωρίζοντας, φυσικά, ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα, περιμένοντας να διαπιστώσει την κατάσταση του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ, που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό, τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει ακολουθήσει μέρος του προγράμματος, μετά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο ποδοσφαιριστής ανεβάζει ρυθμούς και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος. Ο Γκάνεα με τα υπάρχοντα δεδομένα θα πάρει τη θέση του.

Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Είναι δεδομένη η επιστροφή του Μάγκνουσον στο βασικό σχήμα, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Σένκεφελντ που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, αλλά απουσίαζε περίπου ένα μήνα από τις προπονήσεις. Όσον αφορά στον Μπερνάρ αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Έτσι, αυτή τη στιγμή, επικρατέστερη ενδεκάδα είναι η εξής: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σάρλιγια ή Πούγγουρας, Γκάνεα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version