Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήγε Μύκονο και έβγαλε στην φόρα την «χαράδρα» της και όχι μόνο (vid)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήγε Μύκονο και έβγαλε στην φόρα την «χαράδρα» της και όχι μόνο (vid)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που διανύει το 29ο έτος της ηλικίας της, τα κατάφερε τελικά και έφυγε απο την Αθήνα και πλέον κάνει διακοπές στη Μύκονο, όπου άλλωστε έχει βρεθεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν ποτέ όμως ως πρώην παίκτρια του Survivor.




Το μοντέλο και ηθοποιός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε καταφέρει να φύγει από την Αθήνα κάτι το οποίο το έκανε τώρα με προορισμό φυσικά το νησί των ανέμων




Η εμφάνιση που έκανε στη Μύκονο ήταν πραγματικά εκθαμβωτική και για μία ακόμα φορά Ναυσικά δικαιολογείσαι τον τίτλο της ομορφότερης παίκτριας που πέρασε από το φετινό survivor με ένα εντυπωσιακό look το οποίο θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.




Ήδη τα stories που κυκλοφορούν στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχουν μερικά βίντεο τα οποία είχε ανεβάσει η ίδια και στα οποία εμφανίζεται φορώντας ένα εντυπωσιακό διάφανο μίνι εκεί όμως που γίνονται πραγματικά πανικός είναι στο πάνω μέρος του σώματος της από το φόρεμα έχει ένα τεράστιο άνοιγμα από το οποίο ξεπροβάλλει όλο της το μεγαλείο.

Η ίδια φυσικά γνωρίζει ότι το μπούστο της είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Ελληνική showbiz σκηνή και για αυτό για ακόμα μία φορά μας βγάζει τη «χαράδρα» φάτσα φόρα ζαλίζοντας θαυμαστές και φίλους.




Δεν μιλάμε για ένα βίντεο αλλά συνολικά για τρία τα οποία είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε όλο της το μεγαλείο.

https://www.tvfreaks.gr/wp-content/uploads/2022/07/nafsika_pan_2892603482752354836.mp4

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η πρώην παίκτρια του Survivor μαγεύει για ακόμα μια φορά…..

https://www.tvfreaks.gr/wp-content/uploads/2022/07/nafsika_pan_2892603502708814280.mp4

Και που να δείτε το τελευταίο βίντεο της , με το σκύψιμο βόμβα.

https://www.tvfreaks.gr/wp-content/uploads/2022/07/nafsika_pan_2892603516138999269.mp4
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version