Το πήρε απόφαση – Τέλος το Survivor, γυρίζει στον Πηλαδάκη η Ναυσικά! (vid)

Το πήρε απόφαση - Τέλος το Survivor, γυρίζει στον Πηλαδάκη η Ναυσικά! (vid)

Παρελθόν από το Survivor 5 αναμένεται να αποτελέσει και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σύμφωνα με φήμες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα από την Κυριακή κυκλοφορεί παντού ένα βίντεο που θέλει την παίκτρια των Διασήμων και αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 5 λόγω ενός ιατρικούς προβλήματος που έχει προκύψει και δεν μπορεί να της επιτρέψει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.




Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν έχουμε ακόμα κάποια πληροφορία, όμως οι αποκαλύψεις σχετικά με την αποχώρηση της Ναυσικάς είναι ιδιαίτερα σοβαρές και ευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό η γυναίκα, εφόσον φυσικά ισχύουν οι φήμες.




Εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εκτός Survivor, θα πρέπει να δούμε αν θα επηρεάσει την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να φύγει)! Θυμίζουμε πως στο παρελθόν όταν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, είχε “παγώσει” η αποχώρηση της εβδομάδας και την είχε γλιτώσει τότε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.



Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version