Άννα Βίσση: «Το φλερτ μου με τον Καρβέλα ήταν παράνομο – Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε…»

Έκανε «follow» την Άννα Βίσση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

Στη Λάρνακα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπή MEGA Καλημέρα για να συναντήσει την Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση θυμάται ότι ενθουσιάστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Καρβέλα και εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. «Από τότε για μένα είναι το 99,99 % μου» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ δίσκο χωρίς να έχει τραγούδια του Καρβέλα απάντησε: «Γιατί;»

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη φωνή της αποκάλυψε η ίδια και ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας» με στίχους προφητικούς καθώς στην πορεία αναγκάστηκαν για λίγο να κρύψουν την αγάπη τους.

«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η ίδια.

Όσον αφορά το γάμο τους η πρόταση μέσα από το τζάμι του διπλανού αυτοκινήτου και αμέσως είπε το ναι. «Ήμασταν μωρά τότε και θέλαμε να παντρευτούμε, δεν το κάναμε επειδή ήμουν έγκυος. Τώρα έχουμε άλλα απόψεις για το γάμο αλλά τις έχουμε επειδή είμαστε 60 και» σχολίασε.

Η Άννα Βίσση ρωτήθηκε ακόμα μια φορά και για τις καλές σχέσεις που διατήρησε με τον Καρβέλα μετά τον χωρισμό τους.

«Έτσι πρέπει να είναι. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version