Καταστροφικός!
Μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός γκρέμισε το προβάδισμα που πήρε με τα γκολ του Μάρκους Μπεργκ και έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα στη Λεωφόρο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για ακόμη ένα απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδίκησαν τους εαυτούς τους και «αυτοκτόνησαν» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2. Οι «πράσινοι» παρότι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας είχαν σε τρομερό απόγευμα τον Μάρκους Μπεργκ και ευτύχησαν να προηγηθούν 2-0, όμως «πλήρωσαν» ακριβά το γεγονός ότι δεν «έχτισαν» στο προβάδισμά τους.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Χουχούμης (24’ Νάνο), Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς, Κλωναρίδης (61’ Δώνης), Μπεργκ (72’ Καρέλης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83’ Κουρμπέλης), Μουνάφο (71’ Αλόκο), Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87’ Πάρα).
Γκολ: 6’, 45+2’ Μπεργκ/ 68’, 72’ πεν. Μπαράλες
Κίτρινες: 53’ Πράνιτς, 66’ Ταυλαρίδης, 71’ Σίλντενφελντ/ 43’ Ιγκλέσιας, 73’ Σανκαρέ
Κόκκινες: –
Δοκάρια: 54’ Γιαννιώτας
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Από τα καλλιστεία, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Αλβανίδα καλλονή στο T-Center Athens (pics)
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Στο T-Center η... αγαπημένη ρεπόρτερ του Πέσιτς (pic)
- Γάτας: «Ραντεβού Μπαλντίνι-Φύσσα στο Λονδίνο - Αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει προπονητή»
- Νέα «πόρτα» Τζέιμς σε Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο» (pic)
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)
