"Αγκαλιά" με Λανγκ

"Αγκαλιά" με Λανγκ

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μίκαελ Λανγκ (αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας).



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προχωρημένες επαφές με τον Ελβετό δεξιό μπακ Μάικλ Λανγκ έχει ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Τον 24χρονο παίκτη παρακολούθησε ξανά από κοντά την Παρασκευή ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος εν τέλει αποκαλύφθηκε ότι ταξίδεψε στην Ελβετία προκειμένου να δει την αναμέτρηση της Γκρασχόπερς με τη Σιόν, όπου είχε και μια ασίστ στο ενεργητικό του.Σε συζητήσεις που έχουν γίνει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή οι Πράσινοι έχουν διαπιστώσει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του βρίσκονται εντός των ορίων που έχουν θέσει στο Τριφύλλι.

Λέγεται ότι το κασέ του δεν θα ξεπερνά τις 150-200.000 ευρώ, ενώ δεν χρειάζονται και χρήματα για την απόκτησή του καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς.Ο Λανγκ έχει γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 1991 και άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του Σεντ Γκάλεν, ενώ από το 2011 παίζει με τη φανέλα της Γκρασχόπερς έχοντας περισσότερες από 100 παρουσίες και οχτώ γκολ. Υπήρξε μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ελβετίας, ενώ από το 2013 προβιβάστηκε και στην Ανδρών με την οποία έχει αγωνιστεί εφτά φορές και έχει σκοράρει μια φορά.

Ο Λανγκ ήταν πρώτος στη λίστα με ακόμη τρεις παίκτες για τη θέση του δεξιού μπακ που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός και θα ασχοληθεί ξανά με τις άλλες περιπτώσεις μόνο εάν… στραβώσει του Ελβετού, που αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη ενόψει της επόμενης σεζόν μετά από αυτή του Νίκου Καλτσά της Βέροιας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News