Φουλάρει για να τον κλείσει...

Φουλάρει για να τον κλείσει...

Η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Μίχαελ Λανγκ και η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη, ώστε οι «πράσινοι» να ελπίζουν βάσιμα ότι έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει κλείσει θετικά η μεταγραφή του.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το να αποκτήσεις, βέβαια, έναν ελεύθερο διεθνή Ελβετό σε ηλικία 24 ετών δεν είναι και ό,τι πιο απλό. Ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος, ωστόσο, τσέκαρε τον παίκτη και κινήθηκε μεθοδικά κι αποφασιστικά, προκειμένου οι δύο πλευρές να είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία, όπως αναφέραμε και χθες. Από την Ελβετία τονίζεται ότι ο παίκτης επιθυμούσε αρχικά να συνεχίσει στη Γερμανία, απ’ όπου κι εκφράστηκε ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο. Τα χρήματα, παράλληλα, που μεταφέρθηκε ότι δίνουν γερμανικοί σύλλογοι δεν φαίνεται να τον ικανοποιούν. Οι «πράσινοι» αντίθετα, μετά τις τελευταίες πληροφορίες φέρονται να έχουν ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ και να υπάρχουν κι αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, που ανεβάζουν σημαντικά τις αποδοχές του.

Ο Λανγκ είχε κρούσεις και από την Ιταλία. Τον περασμένο Φλεβάρη υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη Φιορεντίνα να τον έχει προσεγγίσει, ενώ ακούγονται και οι Τορίνο, Σαμπντόρια, Παλέρμο. Επίσης, όμως, δεν έχει κάτι χειροπιαστό και δείχνει ότι «ψηφίζει» Παναθηναϊκό για τη συνέχεια της καριέρας του. Οπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τον Λανγκ, πριν προκύψουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Σε κάθε περίπτωση, φυσικά οι «πράσινοι» έχουν εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες θα ενεργοποιήσουν αν κάτι δεν πάει καλά με τον Ελβετό δεξιό μπακ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News