Οργανωμένο έγκλημα: Οπαδοί, αστυνομία και διοίκηση έβαλαν ταφόπλακα στον Παναθηναϊκό
Οπαδοί (;), αστυνομία και διοίκηση έβαλαν οριστική ταφόπλακα στον Παναθηναϊκό διασύροντάς τον στο ΟΑΚΑ.
Η ανύπαρκτη αστυνομία (η οποία δεν κατάφερε ούτε να εκκενώσει το γήπεδο), οι οργανωμένοι οπαδοί που έκαναν κυριολεκτικά ότι τους καύλωνε, η ανύπαρκτη διοίκηση και η γελοία διοργανώτρια αρχή έβαλαν ταφόπλακα στον Παναθηναϊκό, αναγκάζοντας τον Γερμανό διαιτητή να διακόψει οριστικά το ντέρμπι αιωνίων στο 70′.
Μόνο ως στημένο μπορεί να σεναριογραφηθεί το συγκεκριμένο σκηνικό, με τον Παναθηναϊκό να διασύρεται από κάθε πλευρά εξωαγωνιστικά. Μολότοφ, δακρυγόνα, ανοικτές πόρτες, ανύπαρκτη διοίκηση και…ντου συντέλεσαν στο να χάσει ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Τι να πούμε για το αγωνιστικό; Η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, σε 70′ δημιούργησε μόνο δύο καλές στιγμές (Κουρμπέλης, Κάτσε) και δεν κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-1 (Γκερέρο 53′).
Φυσικά το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, με τα επεισόδια να στέλνουν οριστικά εκτός 5άδας τον Παναθηναϊκό.
Όλα αυτά ενώ μαίνονταν “μάχη” για την αδειοδότηση….Σύμπτωση ε;
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Παναθηναϊκός: Και τώρα φιλικό στη Λεωφόρο - Ώρα, μέρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για Καλάμπρια μετά την αναγκαστική αλλαγή του
- Οι δύο περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό μετά τον Λάιλς
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη