Ούτε τώρα κ. Κοντονή;

Ούτε τώρα κ. Κοντονή;

Η συνεχής στοχοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λίγο έλειψε να έχει τραγικά αποτελέσματα!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρισκόταν στα βοηθητικά γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολουθούσε τα παιδιά του, τα οποία συμμετείχαν σε σχολικούς αγώνες στίβου, όταν έγινε αντιληπτός από ανεγκέφαλους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αμέσως, έσπευσαν με μηχανάκια και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν, με απολύτως άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα ο Δ. Γιαννακόπουλος να καταφέρει με μεγάλη δυσκολία να ξεφύγει με το αυτοκίνητό του, από τον κλοιό των οπαδών του Ολυμπιακού και την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή να αποφευχθεί ένα επεισόδιο που ενδεχομένως και να ελάμβανε τραγικές διαστάσεις.

Η οργή των οπαδών του Ολυμπιακού, μόλις κατάλαβαν ότι απέναντί τους είχαν τον Δ. Γιαννακόπουλο ήταν τέτοια, που θα πρέπει να προκαλέσει όχι μόνο την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης, για να εντοπιστούν και να συλληφθούν όσοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, αλλά και την καταδίκη του επεισοδίου από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι με μια σειρά τοποθετήσεων και δημοσίων παρεμβάσεών τους, εξακολουθούν κατά τρόπο απαράδεκτο, να στοχοποιούν και λοιδωρούν τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι σαφές, ότι από εδώ και στο εξής, οι ηθικοί αυτουργοί, τους οποίους θα πρέπει επίσης να αναζητήσουν οι αρμόδιες αθλητικές και όχι μόνο αρχές, θα είναι αυτοί που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μελών της οικογένειάς του.

Οπως σαφείς πρέπει να είναι και οι παρεμβάσεις της ηγεσίας του υφυπουργείου αθλητισμού, ώστε να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα οδηγήσουν στην τιμωρία εκείνων που συστηματικά έχουν επιλέξει να δημιουργούν κλίμα έντασης και πολεμική ατμόσφαιρα κατά του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η άμεση και επίσημη καταδίκη -τουλάχιστον- του επεισοδίου από τους αδερφούς Αγγελόπουλους θα είναι μια καλή αρχή…



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News