Ανανέωσε ο Ομπράντοβιτς με Φενέρ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για άλλα δύο χρόνια θα βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπως ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο.
Παραμένει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι πρωταθλητές Τουρκίας ανακοίνωσαν πως ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο κι έτσι οι αμφιβολίες που είχαν δημιουργηθεί για την παραμονή του μετά από κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του ανήκουν στο παρελθόν. Όπως στο παρελθόν ανήκουν (τουλάχιστον για την ώρα) και τα όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού να τον ξαναδούν στον πάγκο του «τριφυλλιού».
Ο «Ζοτς» ανέλαβε τη Φενέρ πέρσι και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ φέτος την έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ένα Final Four και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο (βρίσκεται στο 1-1 με τη Γαλατάσαραϊ στον πρώτο γύρο των play offs) έχοντας χάσει το Κύπελλο από την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»
