Έρχεται ηττημένη στη Λεωφόρο
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο βελγικό Πρωτάθλημα η Μπριζ που ηττήθηκε με 2-1 από την Σεντ Τρούιντεν
ην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Σεντ Τρούιντεν γνώρισε για την πρεμιέρα του βελγικού Πρωταθλήματος η Κλαμπ Μπριζ λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Oι Βέλγοι (ο Σινάν Μπολάτ βρέθηκε στον πάγκο) προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με γκολ του Ντε Σουτέρ, με τους γηπεδούχους ωστόσο να κάνουν την ανατροπή και με γκολ των Ρούμπεν (57΄) και Εντμίλσον (74΄) να παίρνουν τη νίκη.
ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Ντουτοίτ, Μπακαγιόκο, Φερνάντες, Ερισότ, Ρέρας, Αρτάμπε (64΄Αργκμπάν), Ντιαρά (88 Νιρισαρίκε), Σοφς, Όνο, Μπολί (72 Μπομπό), Εντμίλσον.
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μπρούς, Κούλς, Μέκελε, Ντενσβίλ, Ντε Μποκ, Σίμονς (82΄Στόρμ), Βάθκεθ, Βόρμερ, Ντιαμπί (86΄Ουλαρέ), Ντε Σουτέρ, Μπολινγκολί (77΄Ρεφαέλοφ).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα από Αγγλία: «Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του»
- Οριστικό: Οι δύο ξένοι που έκοψε ο Αταμάν από το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Πότε μπορεί να ξαναγίνει βασικό «5» ο Λεσόρ
- Παπαθεοδώρου: Τι θα μετρήσει περισσότερο πριν την τελική κίνηση στη θέση «5»
- Παναθηναϊκός: Πρώτα Κύπελλο, μετά ο κάθε... Μπάσεϊ!
