Νέος «παίκτης» στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός για Τζάχανμπακς - Οι χώρες που ενδιαφέρονται

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Τζάχανμπανκς

Ο Αλιρεζά Τζάχανμπακς έχει μπει στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με την livesport, Ολλανδία, Κατάρ, Ελλάδα και Τουρκία είναι οι 4 χώρες από τις οποίες ο Γιάχανμπακς είχε προτάσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας του σεζόν στην Μπράιτον, όταν ήταν πια αναπληρωματικός και είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

Δεν έχει αποκαλύψει τις ομάδες, αλλά σίγουρα μια από αυτές δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τότε ασφαλώς δεν μπορούσε να αποκτήσει παίκτη από την Premier League για πολλούς λόγους.

O Ιρανός έχει πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ μπορεί να δώσει λύσεις σε παραπάνω από μία θέση.

Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον των Πρασίνων θα μετουσιωθεί σε πρόταση για τον παίκτη της Φέγενορντ.

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Παλάσιος για πρωτάθλημα και… Champions League!

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική μιλούσαν για ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο από την Χιλή για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Σύμφωνα με την sportday, o Παλάσιος μπήκε στο σημάδι της Κόλο Κόλο  και τόσο στη Χιλή, όσο και στην Αργεντινή γράφουν για «φλερτ».

Πάντως, ο Αργεντίνος εξτρέμ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Τριφύλλι αυτή την περίοδο. Όχι επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά κυρίως διότι ονειρεύεται τον τίτλο και θέλει να γράψει τη δική του ιστορία.

Είναι κι αυτή η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ , που τον εξιτάρει καθώς αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακόμα, ο Παλάσιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό ενώ και η οικογένεια του περνάει πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News