Νέντοβιτς: «Το τρίποντο με τον Ολυμπιακό στα μεγαλύτερα σουτ της καριέρας μου» (vid)

Νέντοβιτς: Δεν... κρατιέται για τον τελικό Κυπέλλου!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκρινε το ντέρμπι στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, χαρακτηρίζοντας το νικητήριο τρίποντο ως το πιο μεγάλο σουτ της καριέρας του.

Πάντως ο Σέρβος θυμήθηκε και το τρίποντο από τα 8.5 μέτρα στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό, έχοντας απέναντί του τον Μουσταφά Φαλ. Τότε ο Νέντοβιτς είχε κάνει το 72-76 στο 1:45 για το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει τη νίκη με 76-81.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα έμπαινε! Είχα στο μυαλό μου ότι θα πετύχαινα το καλάθι της νίκης. Σε κάθε περίπτωση, η νίκη ήλθε μέσα από την άμυνά μας. Δεν σταματάμε! Ανυπομονούμε για την επόμενη προπόνηση».

«Ήταν ίσως το πιο μεγάλο σουτ της καριέρας μου!»

«Έχω πετύχει ακόμα ένα. Στην Αθήνα. Κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε που είχα σκοράρει από τα 8.5-9 μέτρα. Όμως αυτό (σ.σ. κόντρα στην Παρτίζαν) ήταν το πιο μεγάλο σουτ» πρόσθεσε.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Τα «όργια» του Μπέικον με Αρμάνι (vid)

Η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο για τον Μπέικον ο οποίος σημείωσε 31 πόντους και έκανε ρεκόρ καρίερας.

Ο Αμερικανός άλλαξε την εικόνα του Τριφυλλιού από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη χώρα μας και δείχνει ότι μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης και να οδηγήσει τον Εξάστερο ξανά στη κορυφή.

Δείτε τα όργια του Μπέικον με τους Ιταλούς:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News