Παναθηναϊκός: Τα «όργια» του Μπέικον με Αρμάνι (vid)

Παναθηναϊκός: Τα «όργια» του Μπέικον με Αρμάνι (vid)

Η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο για τον Μπέικον ο οποίος σημείωσε 31 πόντους και έκανε ρεκόρ καρίερας.

Ο Αμερικανός άλλαξε την εικόνα του Τριφυλλιού από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη χώρα μας και δείχνει ότι μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης και να οδηγήσει τον Εξάστερο ξανά στη κορυφή.

Δείτε τα όργια του Μπέικον με τους Ιταλούς:

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out με Ολυμπιακό

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ειδικά μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ στο ματς του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να δώσει τη δική του απάντηση στο γήπεδο.

Μέχρι σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 10.000 και είναι σίγουρο πως το sold out θα γίνει αρκετές μέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Δεκεμβρίου.

Ήδη οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδειξαν το πρώτο δείγμα το παιχνίδι με την Αρμάνι, όπου πάνω από 12.000 κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, με τη συνέχεια να είναι ωστόσο ακόμα πιο δυναμική.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News