Μπέικον: «Θα γίνει μεγάλη μάχη με Ολυμπιακό - Είμαι έτοιμος»

Ο Μπέικον κάνει κάτι που λίγοι κατάλαβαν!

Ο Μπέικον μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά το ίδιο ισχύει και για το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ για το ντέρμπι:

«Δεν ξέρω τι να περιμένετε. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος να παίξω, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός έχει μία καλή ομάδα, αλλά νιώθω ότι και εμείς έχουμε μία καλή ομάδα.

Θα είναι μία μάχη. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μετράει είναι να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε έξυπνα και σωστά, να παίξουμε καλή άμυνα. Θα είναι μία μεγάλη μάχη».

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στην Basket League o Παππάς – Το νούμερο που επέλεξε

Οι Πράσινοι επισημοποίησαν την επιστροφή του Παππά στην ομάδα, με τον Έλληνα γκαρντ να δηλώνεται κανονικά στην Basket League και να είναι άμεσα διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παππάς επέλεξε να φοράει και πάλι το «11», όπως και στην πρώτη του θητεία στο «τριφύλλι» (στις αρχές είχε το «15»), με τον Έλληνα γκαρντ να κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας πάρει μέρος και στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Μπέικον: «Θα γίνει μεγάλη μάχη με Ολυμπιακό - Είμαι έτοιμος»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News