Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη προκειμένου να ρεφάρει κάποια εκ των ηττών από Άλμπα, Αρμάνι και Βίλερμπαν.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι στη τέταρτη θέση της λίγκας με σκορ 9-3 (και ένα ματς λιγότερο από Εφές, Ρεάλ, Μακάμπι) , με τον Μίροτιτς να είναι ένας εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης ως τώρα.

Το “τριφύλλι” επιθυμεί να κάνει το 3/3 με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, προερχόμενο από μία δύσκολη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, εκτός φυσικά από τον Αθηναίου που είναι στα “πιτς” από πριν αρχίσει η σεζόν. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ερτέλ, Πάνγκος και Κλαβέρ.

Το «τριφύλλι» επιδιώκει να ανέβει στο 9-4, προκειμένου να ανέβει κι άλλο στην οκτάδα της Ευρωλίγκα, να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από τις ήττες με Βιλερμπάν, Αρμάνι και Άλμπα Βερολίνου και να πιάσει τις ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα στην κατάταξη.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το NOVASPORTS 1HD και το newspao.gr.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ώρα | Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ για το μεγάλο ματς:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και παίζει πραγματικά καλά φέτος. Αγωνίζονται στο γήπεδό τους όπου δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα γεγονός που τους δίνει αβαντάζ. Είμαι παράλληλα ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω έναν πρώην συμπαίκτη μου στο κολλέγιο, τον Μπράντον Ντέιβις. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία του να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Παράλληλα, είμαστε όμως και συγκεντρωμένοι στο ματς και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Θεωρώ πως “κλειδί” του αγώνα είναι να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ψηλά κορμιά, παίκτες που είναι καλοί στο ριμπάουντ και πολλούς εξαιρετικούς αθλητές. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να μην τους αφήσουμε τα ελεύθερα σουτ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News