Μοτιεγιούνας: «Παρά το "ελεύθερο" που έδωσε ο Γιαννακόπουλος στον Ράντονιτς...»

Μοτιεγιούνας: «Παρά το "ελεύθερο" που έδωσε ο Γιαννακόπουλος στον Ράντονιτς...»

Ο σέντερ της Μονακό, Ντονάτας Μοτιεγιούνας αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Basketnews» οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν 3-4 χρόνια για να δημιουργήσουν την ομάδα τους.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να την «αγοράσει» με το ελεύθερο του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει “χτίσει” την ομάδα του και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να την “αγοράσει”. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 3-4 χρόνια για να φτιάξει την ομάδα που έχει τώρα και η χημεία του είναι πολύ ισχυρότερη σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” πήραν σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ομάδα, δεν έχουν τα κομμάτια που απαιτείται για να ενωθούν όλοι αυτοί οι παίκτες.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι δύο παίκτες που θα τους πάρουν για να… γυρίσει η εις βάρος τους κατάσταση, παρά το “ελεύθερο” που έδωσε ο Γιαννακόπουλος στον Ράντονιτς για να κάνει όποιες κινήσεις θέλει.

Υπήρξε ένα διάστημα που ο Παναθηναϊκός είχε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, όμως τελευταία τα πράγματα έχουν… στραβώσει, με συνεχόμενες ήττες στην Euroleague, νίκη στις λεπτομέρειες σε ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος», δήλωσε ο Μοτεγιούνας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News