Με σημαντική απουσία η Αρμάνι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με σημαντική απουσία η Αρμάνι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Άσχημα μαντάτα για την Αρμάνι, που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σέιβον Σιλντς μέχρι το τέλος του 2022.

Ο άσος της ιταλικής ομάδας θα πατήσει και πάλι παρκέ από το 2023, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Δεκεμβρίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο Ετόρε Μεσίνα, που ανέφερε: «Ο Σιλντς θα τσεκαριστεί ξανά στο τέλος του μήνα και ελπίζω να ξεκινήσει η αποθεραπεία του, ώστε να τον ξαναδούμε στο ξεκίνημα του νέου έτους».

Γιόβιτς για Παναθηναϊκό: «Όταν ήμουν έτοιμος να παίξω προτίμησαν άλλους στη θέση μου»

Τα παράπονα του από την εμπειρία στο Τριφύλλι διατύπωσε ο Στέφαν Γιόβιτς σε συνέντευξη που έδωσε.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στη mozzart, ο Σέρβος γκαρντ είπε:

«Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή. Είχαμε συμφωνήσει και συνέβη κάτι το διαφορετικό. Πέντε ημέρες πριν φτάσω στην Ελλάδα, άφησαν ελεύθερο τον Κέντρικ Πέρι. Έτσι έπαιξα σε εννέα ματς σε διάστημα ενός μήνα. Και δεν ήμουν έτοιμος. Και όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, τραυματίστηκα ξανά» ανέφερε ο Γιόβιτς και συνέχισε:

«Στο Κύπελλο γλίστρησα σε ένα διαφημιστικό και τραυματίστηκα στον προσαγωγό. Όμως όταν έγινα καλά και επέστρεψα στην ενεργό δράση, αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο άλλα πλέι μέικερ στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Και έτσι έγινε…»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News