Γιόβιτς για Παναθηναϊκό: «Όταν ήμουν έτοιμος να παίξω προτίμησαν άλλους στη θέση μου»

Γιόβιτς για Παναθηναϊκό: «Όταν ήμουν έτοιμος να παίξω προτίμησαν άλλους στη θέση μου»

Τα παράπονα του από την εμπειρία στο Τριφύλλι διατύπωσε ο Στέφαν Γιόβιτς σε συνέντευξη που έδωσε.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στη mozzart, ο Σέρβος γκαρντ είπε:

«Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή. Είχαμε συμφωνήσει και συνέβη κάτι το διαφορετικό. Πέντε ημέρες πριν φτάσω στην Ελλάδα, άφησαν ελεύθερο τον Κέντρικ Πέρι. Έτσι έπαιξα σε εννέα ματς σε διάστημα ενός μήνα. Και δεν ήμουν έτοιμος. Και όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, τραυματίστηκα ξανά» ανέφερε ο Γιόβιτς και συνέχισε:

«Στο Κύπελλο γλίστρησα σε ένα διαφημιστικό και τραυματίστηκα στον προσαγωγό. Όμως όταν έγινα καλά και επέστρεψα στην ενεργό δράση, αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο άλλα πλέι μέικερ στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Και έτσι έγινε…»

Από τον Παναθηναϊκό στο… Eurocup!

Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν κατάφερε να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και μοιραία αποχώρησε από τον Σύλλογο.

Μετά το σύντομο πέρασμα από το Τριφύλλι όλα έδειχναν ότι ο Σέρβος θα επέστρεφε στον Ερυθρό Αστέρα αλλά η μεταγραφή ναυάγησε.

Όμως ο Σέρβος γκαρντ δεν τα παρατάει και όπως είπε και ο ίδιος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που συμμετέχει στο Eurocup.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην Πράσινος Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Mozzart:

«Νιώθω καλά και είμαι απόλυτα έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει μια προσφορά, ελπίζω ότι κάτι θα συμβεί αυτές τις ημέρες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά θα πω μόνο πως είμαι κοντά σε ομάδα που συμμετέχει στο EuroCup. Μ’ αρέσει αυτή η προοπτική, διότι οι ομάδες της EuroLeague έχουν ήδη συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Θέλω μόνο να παίξω και ν’ αφήσω πίσω τους τραυματισμούς μου».

Πέρυσι ο Γιόβιτς έπαιξε σε μόλις 9 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (4 στην EuroLeague και 5 στην Basket League).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News