Από τον Παναθηναϊκό στο... Eurocup!

Παναθηναϊκός: Μια ακόμα μεταγραφή που δεν «έπιασε»!

Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν κατάφερε να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και μοιραία αποχώρησε από τον Σύλλογο.

Μετά το σύντομο πέρασμα από το Τριφύλλι όλα έδειχναν ότι ο Σέρβος θα επέστρεφε στον Ερυθρό Αστέρα αλλά η μεταγραφή ναυάγησε.

Όμως ο Σέρβος γκαρντ δεν τα παρατάει και όπως είπε και ο ίδιος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που συμμετέχει στο Eurocup.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην Πράσινος Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Mozzart:

«Νιώθω καλά και είμαι απόλυτα έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει μια προσφορά, ελπίζω ότι κάτι θα συμβεί αυτές τις ημέρες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά θα πω μόνο πως είμαι κοντά σε ομάδα που συμμετέχει στο EuroCup. Μ’ αρέσει αυτή η προοπτική, διότι οι ομάδες της EuroLeague έχουν ήδη συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Θέλω μόνο να παίξω και ν’ αφήσω πίσω τους τραυματισμούς μου».

Πέρυσι ο Γιόβιτς έπαιξε σε μόλις 9 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (4 στην EuroLeague και 5 στην Basket League).

Βέργης: «Ποιος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό; Ο… Λάσο; – Πάνω από χρόνο στον ΠΑΟ ο Ράντονιτς»

Στο τελευταίο του άρθρο στο SDNA ο Βασίλης Βέργης στηρίζει τον Ντέγιαν Ράντονιτς και δείχνει το δικό του δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η (νέα) συντριβή που υπέστη ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά στην Πόλη από τη Φενέρ, σε συνδυασμό με την εικόνα μιας ομάδας δίχως μπασκετική ταυτότητα, έφερε στον αφρό τη… γνωστή συζήτηση: «Να φύγει τώρα ο Ράντονιτς».

Είναι το σύνηθες στην Ελλάδα. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Χάνει η ομάδα; Να απολυθεί ο προπονητής. Πόσο μάλλον ένας σύλλογος με το τεράστιο ειδικό βάρος που έχει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, αλλά ταυτόχρονα και με την τελευταία βασανιστική διετία, οι πληγές της οποίας καθιστούν τη λέξη «υπομονή» σχεδόν απαγορευτική.

Όταν τα ρεπορτάζ αναφέρουν «Ή κερδίζει ή αλλάζει», όταν γίνεται λόγος για την «Κρίσιμη διαβολοβδομάδα η οποία θα καθορίσει αν θα γίνουν ή όχι αλλαγές», τότε στο κάδρο μπαίνει βασικά ένα πρόσωπο: ο προπονητής. Στην προκειμένη περίπτωση ο Ντέγιαν Ράντονιτς.» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News