Μαρινάκης: «Αυτά που γίνονται με τη διαιτησία, δεν γινόντουσαν ούτε επί Θωμά Μητρόπουλου»

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Είστε όλοι σκουπίδια... θα έρθω από κει!»

Απίστευτες ατάκες για ακόμη μία φορά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Εκτελεστική Επιτροπή ο οποίος θυμήθηκε την εποχή Μητρόπουλου όπου το ένα έγκλημα διαδεχόταν το άλλο.

Αναλυτικά, είπε: «Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη, για να χρησιμοποιήσω μια λέξη, που χρησιμοποιεί και ο προστάτης σας, ο Μελισσανίδης.

Τενεκέδες είστε. Αλλά μη χαίρεστε. Θα έρθει ένας εισαγγελέας εκεί μέσα και θα σας μαζέψει! Κάθε Κυριακή βγαίνουν τόσες ανακοινώσεις για τη διαιτησία.

Εσείς σε άλλη χώρα ζείτε; Αυτά που γίνονται με τη διαιτησία, δεν γινόντουσαν ούτε επί εποχής Θωμά Μητρόπουλου!

Δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν για την επιστολή που έστειλα σήμερα ως πρόεδρος της Super League. Στην επιστολή γράφω αυτά που γίνονται. Για αυτό, σας επαναλαμβάνω: Παραιτηθείτε»!

«Στη SL2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσέλη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης προς τα μέλη της ΕΠΟ.

Σίγουρα αυτές οι ατάκες είναι για να σηκώνεις τα χέρια ψηλά καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται από τον πρόεδρο της ομάδας που αδίκησε κατάφορα τόσες φορές όλους τους αντιπάλους της δημιουργώντας σκιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βρέθηκε ο αντί-Κάουλι – Τα δεδομένα με Παναθηναϊκό

O Κάουλι Ολιβέιρα έπαιξε δυνατά για τον Παναθηναϊκό καθώς μιλάμε για ένα πολύ καλό παίκτη ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στο 10 όσο και στα εξτρέμ.

Μάλιστα οι Πράσινοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 1,6 εκατ ευρώ όμως οι Βούλγαροι αρνήθηκαν την πρόταση και διαμήνυσαν ότι ο παίκτης πωλείται μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του ύψους 2,5 εκατ.ευρώ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε στη διοίκηση ότι ο Βραζιλιάνος δεν αξίζει αυτά τα χρήματα και έτσι η περίπτωση του δεν προχώρησε για το Τριφύλλι.

Σε κάθε περίπτωση, ο 27χρονος φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λουντογκόρετς, με τους Βούλγαρους να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Λουντογκόρετς έκανε πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για τον 21χρονο Βισέντε Ταμπόρδα και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Τέλος, ο Κάουλι συνεχίζει να είναι στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν και οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη δεν είναι πολλές.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News