Βρέθηκε ο αντί-Κάουλι - Τα δεδομένα με Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε σε χρήματα για Κάουλι, «χρυσό» θέλουν οι Βούλγαροι!

O Κάουλι Ολιβέιρα έπαιξε δυνατά για τον Παναθηναϊκό καθώς μιλάμε για ένα πολύ καλό παίκτη ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στο 10 όσο και στα εξτρέμ.

Μάλιστα οι Πράσινοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 1,6 εκατ ευρώ όμως οι Βούλγαροι αρνήθηκαν την πρόταση και διαμήνυσαν ότι ο παίκτης πωλείται μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του ύψους 2,5 εκατ.ευρώ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε στη διοίκηση ότι ο Βραζιλιάνος δεν αξίζει αυτά τα χρήματα και έτσι η περίπτωση του δεν προχώρησε για το Τριφύλλι.

Σε κάθε περίπτωση, ο 27χρονος φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λουντογκόρετς, με τους Βούλγαρους να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Λουντογκόρετς έκανε πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για τον 21χρονο Βισέντε Ταμπόρδα και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Τέλος, ο Κάουλι συνεχίζει να είναι στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν και οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη δεν είναι πολλές.

Παναθηναϊκός: Είχε… προειδοποιήσει ο Βαγιαννίδης

Πολύ χαρήκαμε την …αεράτη εμφάνιση του Γιώργου Βαγιαννίδη στα Γιάννενα. Είχε προειδοποιήσει ο μικρός από τον αγώνα με τον Βόλο στο Κύπελλο.

Ο προπονητής εκτίμησε την προσπάθειά του, τον έβαλε βασικό σε κρισιμότατο ματς και ο παίκτης πήγε να του το ξεπληρώσει με μια απίθανη προσπάθεια στο πρώτο μέρος που αν κατέληγε σε γκολ θα ήταν για σήμα αθλητικής εκπομπής.

“Ποδιά” στον αμυνόμενο και βολίδα εν κινήσει που έβγαλε ο γκολκίπερ με τον πιτσιρικά να μην το πιστεύει και κάμποσες τηλεοράσεις ανά την επικράτεια να…σπάνε!

Δεν πειράζει, από τη στιγμή που η ομάδα νίκησε κι ο μικρός πιστοποίησε το πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια που θα έχει την ευκαιρία να κάνει το κοινό να τον αποθεώσει.

Το να έχεις τους πλάγιους μπακ σου σε καλή δημιουργική μέρα είναι τεράστια υπόθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Επιδρά αρνητικά στους χρόνους του αντιπάλου στα αμυντικά rotations, δημιουργεί χώρους και καθυστερημένες ανασταλτικές αντιδράσεις.

Ειδικά σε ομάδες που δουλεύουν την αδύνατη πλευρά κι έχουν την υπομονή να γυρίσουν τη μπάλα ψάχνοντας την έξτρα πάσα όπως το τριφύλλι, ο Γιώργος δύναται να μεγαλουργήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News