Μαμά Λι: «Ο Πάρις λατρεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μαμά Λι: «Ο Πάρις λατρεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Η μητέρα του Πάρις Λι μίλησε για όσα της έχει μεταφέρει ο Αμερικανός γκαρντ για τον Παναθηναϊκό, το δικό της μπασκετικό παρελθόν και τις… χριστουγεννιάτικες πιτζάμες.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta:

«Είναι απίστευτο να τον βλέπω να εκπληρώνει το όνειρό του ξέρεις… Να παίζει μπάσκετ! Του αρέσει να κερδίζει, του αρέσει να κάνει την διαφορά στην ομάδα που είναι οπότε ανυπομονώ να δω τί θα γίνει τη φετινή σεζόν».

δώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί να περάσει ποιοτικό χρόνο, ενώ αποκαλύπτει και το… σχέδιο της οικογένειας ενόψει Χριστουγέννων. Εκείνη και ο Πάρις αναζητούν κοινές χριστουγεννιάτικες πιτζάμες για να βιώσουν ό,τι θα χάσουν στις γιορτές που θα βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Είναι χαλαρωτικό για μένα… Όποτε έρχομαι μου αρέσει να χαλαρώνω και να μαγειρεύω και όποτε έχει ο Πάρις κενό πηγαίνουμε για ψώνια στο Mall ή κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε να βρούμε ένα μαγαζί για matcing πιτζάμες. Αφού δεν θα είμαι εδώ για τα Χριστούγεννα και θα είμαι μακριά είπα “Γιατί δεν παίρνουμε ίδιες πιτζάμες και να κάνουμε μία ημέρα αφιερωμένη για πριν τα Χριστούγεννα”; Με λίγη μουσική χριστουγεννιάτικη και τέτοια πράγματα και ο Πάρις το λάτρεψε».

Ωστόσο κατάφεραν να περάσουν μαζί την ημέρα του Thanksgiving… «Ήταν εξαιρετικά! Μαγείρεψα και μαζεύτηκαν και μερικοί συμπαίκτες του με τις οικογένειές τους στο σπίτι… Περάσαμε πολύ καλά!»

Όσο για τις “προτιμήσεις” του Λι στο θέμα του φαγητού; «Το αγαπημένο του είναι Mac ’n cheese, σπαγκέτι, έφτιαξα και πατατοσαλάτα…αλλά δεν αντέχει καθόλου τα πράσινα λαχανικά».

Η Κιμάλα Λι μίλησε και για όσα της έχει μεταφέρει ο Πάρις για το περιβάλλον των «πρασίνων» λέγοντας πως «Λατρεύει την ενέργεια από το κοινό! Όποτε το κοινό είναι δυσαρεστημένο από την ομάδα και τις ήττες μου λέει “Μαμά, είναι μεγάλο ζήτημα με τους φιλάθλους”. Οπότε οι φίλοι του Παναθηναϊκού είνια ένα πολύ μεγάλο κομμάτι και νοιάζεται για αυτούς».

Η ίδια γνωρίζει την μπασκετική πραγματικότητα. Ήταν και αυτή μία “μαχήτρια” των παρκέ και μάλιστα αριστερόχειρας! «Ο μπαμπάς μου ήταν πόιντ γκαρντ, εγώ ήμουν μία αριστερόχειρας πόιντ γκαρντ και ο μεγαλύτερός μου γιος παίζει μπάσκετ και στην πραγματικότητα έφερε τον Πάρις στην θέση που είναι σήμερα».

Ενώ, σε ερώτηση για την ενέργεια που έβγαλε στο ματς με τη Βίρτους και το αίσθημα που της άφησε το κοινό του Παναθηναϊκού, είπε: «Λάτρεψα και εγώ την ατμόσφαιρα… Γιατί ένα υγιές και ¨θορυβώδες” κοινό φέρνει ωραία ενέργεια και εγώ παρασύρθηκα από αυτό!»

Ποια είναι, όμως, τα όνειρα του Πάρις; «Απλά θέλει να παίζει και είναι το μεγαλύτερο κομμάτι για αυτόν! Θέλει να παιζει και εστιάζει σε ένα πράγμα κάθε φορά. Αν προσπαθήσεις να τον ρωτήσεις για δύο χρόνια μετά, θα σου πει ότι δεν θέλει να σκέφτεται από εδώ και απο εκεί και θέλει να απολαμβάνει τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News