Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/09)

Να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα έχει στόχο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο.

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming

Η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο Βόλο (17:00) ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η παραμονή του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας περνάει από το Βόλο όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου με το 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα έχασε το απόλυτο, αλλά διατήρησε το αήττητο και συνεχίζει με 10 βαθμούς να είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων και θέλει να μείνει εκεί και μετά την κάθοδό του στη Θεσσαλία.

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Να επιστρέψει στις νίκες

Για τον ΠΑΟΚ το σημαντικό είναι να περάσει χωρίς απώλειες τον σκόπελο του Βόλου. Για να στραφεί με καλή ψυχολογία και χωρίς αναταράξεις στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League όπου ο «δικέφαλος» του Βορρά θα δοκιμαστεί στην Πόλη κόντρα στη Γαλατασαράι.

Επί τουρκικού εδάφους οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, όπως θα τον έχουν και στην Θεσσαλία, τον οποίο και θέλουν να ευχαριστήσουν με «τρίποντο» και καλό ποδόσφαιρο.

Όσο για τους Βολιώτες θα κυνηγήσουν από την πλευρά τους βαθμό ή βαθμούς έχοντας μία νίκη (0-1 με τον Αστέρα) και τρεις ήττες (0-2 με Ολυμπιακό, 1-3 με ΟΦΗ, 2-0 από την ΑΕΚ) ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεζ έχει δείξει διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Στοχεύει να κάνει ζημιά έχοντας στη συνέχεια πρόγραμμα που είναι περισσότερο στα μέτρα της, όπου θα έχει παράλληλα μεγαλύτερη υποχρέωση να μαζέψει βαθμούς.

Η παράδοση είναι συντριπτική υπέρ του ΠΑΟΚ που είναι αήττητος με 12 νίκες και δύο ισοπαλίες στις αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας και μάλιστα μετά το χορταστικό 4-4 του 2021 στην Τούμπα ο «δικέφαλος» έχει 9/9 με 25-3 γκολ, ενώ σε 7/9 παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν και αντίστοιχα σε 7/9 έχει επικρατήσει με διαφορά δύο γκολ και άνω.

Στην τελική ευθεία για Βόλο – Με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ

Παραμένει στα… πιτς ο Μπράντον Τόμας και δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για την ώρα δεν υπολογίζεται και ο Έλληνας πορτιέρε, Αντώνης Τσιφτσής. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, πριν η ομάδα ασχοληθεί με το τακτικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα με την ανάπτυξη και την επιθετική λειτουργία, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Σβαμπ: «Στον ΠΑΟΚ έχω γνωρίσει παίκτες από 28 διαφορετικά έθνη»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε σε podcast της πατρίδας του Αυστρίας και μεταξύ άλλων σχόλιασε πως στον ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει ποδοσφαιριστές από 28 διαφορετικά έθνη, γεγονός που βοήθησε τον ίδιο να ανοίξει τους ορίζοντές του και να δει διαφορετικές κουλτούρες από την δική του.

Όσα είπε:

«Τα τελευταία 4 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ έχω γνωρίσει πολλούς ποδοσφαιριστές από 28 διαφορετικά έθνη.

Όταν έρχεσαι με συμπαίκτες διαφορετικών εθνικοτήτων και από όλο τον κόσμο σε καθημερινή βάση, σε βοηθάει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά από τους άλλους και είναι πολύ όμορφο να συναντάς τόσες πολλές διαφορετικές κουλτούρες που μπορούν να συνεργαστούν όλοι μαζί».

Μαυρομάτης: «Πολύ χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο»

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ, στην κλήρωση της League Phase του Europa League στο Μονακό. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε τόσο στους αντιπάλους των πρωταθλητών Ελλάδας, όσο και στο νέο format της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Μακάρι να ήταν 4 ελληνικές ομάδες στην κλήρωση. Η αλλαγή, θα το δουν όλοι σύντομα, θα ανοίξει μία νέα εποχή. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η κλήρωση με το νέο φορμάτ. Συμμετέχουν ομάδες υψηλού επιπέδου, ακόμη και οι θεωρητικά άγνωστοι, απέκλεισαν ομάδες για να είναι βρίσκονται σήμερα εδώ! Θα πρέπει να σεβαστούμε αντιπάλους και να δούμε τη συμμετοχή μας σαν χαρά. Ο στόχος μας είναι αυτό που λέει ο προπονητής μας, παιχνίδι με παιχνίδι.

Να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορείς να πεις που θα φτάσουμε, εύχομαι να πετύχουμε ο,τι καλύτερο και να συνεχίσουμε. Η απόκτηση εμπειριών είναι από μόνη της επιτυχία. Και οι τρεις ομάδες μπορούν να φέρουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε χώρες να βρίσκονται ψηλότερα από εμάς και να βγάζουν απευθείας ομάδες. Εκτός από τον Ολυμπιακό που μπήκε απευθείας λόγω της κατάκτησης του Conference, εμείς ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνουμε τρεις προκρίσεις».

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τον περισσότερο χρόνο σε παίκτες U21 τον έχει δώσει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα παρουσιάζει το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου. Καταγράφοντας την πρωτιά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο χρόνο που έχει δώσει σε παίκτες U21, καταρρίπτοντας έναν από τους πολλούς… μύθους που συνοδεύουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Είναι από τις συζητήσεις που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Κόντρα στα όσα λέγονται όμως, έρχεται το CIES Football Observatory για να μιλήσει με αριθμούς. Με μία έρευνα σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν οι ευρωπαϊκές ομάδες. Η συγκεκριμένη έρευνα παρουσιάζει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών που δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και χρησιμοποιήθηκαν σε βάθος τριετίας.

Ο ΠΑΟΚ κατέχει την πρωτιά στην Super League, με ποσοστό 7,3%. Σημείωση, ο Δικέφαλος δεν είναι η ομάδα με τους περισσότερους σε νέους ποδοσφαιριστές. Ο Αστέρας (12), Ολυμπιακός (10), Βόλος (9) και Πανσερραϊκός (8) έχουν παραπάνω. Ωστόσο, είναι η ομάδα που έχει δώσει τον περισσότερο   χρόνο συμμετοχής στους U21 την τελευταία 3ετία. Δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός με ποσοστό 6,3%. Ο Άρης βρίσκεται στην 9η θέση με 1,1%. Λίγο πιο πάνω ο Παναθηναϊκός με 1,5 % και τελευταία η ΑΕΚ με 0,1%.

Παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης έχουν εκτοξεύσει τους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά μία διάθεση να εμπιστευτεί τα νέα παιδιά, όπως φάνηκε και με την περίπτωση Σορετίρε και Γκόμες.

Σε ό,τι αφορά τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Μπαρτσελόνα ηγείται του πίνακα των Big-5 με ποσοστό 22,6% λεπτών. Επίσης, η ουκρανική Ρουκχ Λβιβ είναι ο σύλλογος που προσανατολίζεται περισσότερο στους νέους με το απόλυτο 41,1%. Η Νόρτζελαντ της Δανίας (40,7% των λεπτών) και η Ολιμπίκ του Ουζμπεκιστάν (39,9%) συμπληρώνουν το βάθρο στα 58 πρωταθλήματα που αναλύθηκαν, μπροστά από τη σλοβακική Ζίλινα και την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Σε σύγκριση με τα άλλα πρωταθλήματα, η Super League θα πρέπει να κάνει βήματα πρόοδου καθώς ο μέσος όρος της είναι μόλις 2,54%.

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://www.streamhunter.biz/live-football

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr