Ολυμπιακος - Απολλων Λεμεσου Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (25/8)

Ολυμπιακος - Απολλων Λεμεσου Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (25/8)

Ολυμπιακος – Απολλων Λεμεσου Live Streaming | Olympiacos – Apollon Live Streaming: Ένα πολύ δύσκολο και παράλληλα πολύ σημαντικό αγώνα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού (25/08, 22:00). Το… έπαθλο από τον επαναληπτικό με τους Κύπριους είναι ένα εισιτήριο στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να μπουν και πάλι στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Σε αντίθετη περίπτωση θα παίξει στο Conference League.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτούς λογαριασμούς. Ωστόσο για πρώτη φορά φέτος, τα πράγματα είναι αρκετά αισιόδοξα για τους Πειραιώτες. Και αυτή η αισιοδοξία προέκυψε από την εμφάνιση που έκαναν στο ΓΣΠ οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν. Εκείνη η εμφάνιση ήταν η καλύτερη φετινή και παρά το γεγονός ότι δε συνοδεύτηκε με νίκη, άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον. Και σε ομαδικό επίπεδο, αλλά και σε ατομικό. Η απόδοση του Χουάνγκ ήταν η ευχάριστη έκπληξη και μάλιστα συνοδεύτηκε και με γκολ.

Ο Κορεάτης μέσος αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό την προσεχή Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα προβλήματα είναι δεδομένα για τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι εκτός και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα οι Μαντί Καμαρά, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σίμε Βρσάλικο και Γκάρι Ροντρίγκες.

Από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε με αλλαγή λόγω ενός μυικού προβλήματος ο Κώστας Μανωλάς και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εν όψει της ρεβάνς.Europa League Live Streaming

Με πίστη για την πρόκριση και κόσμο οι Κύπριοι

Ο Απόλλων έρχεται στην Ελλάδα με βλέψεις για νίκη, που θα τον επαναφέρει στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά έπειτα από τη σεζόν 2018-19. Ο πρωταθλητής Κύπρου δεν έδωσαν κάποιο παιχνίδι στο κενό διάστημα. Θυμίζουμε ότι οι εγχώριες υποχρεώσεις τους εκκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ ήδη έχουν κατακτήσει το Super Cup.

Μιλώντας για τη ρεβάνς, ο Νταβίντ Καταλά ανέφερε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος… Γιατί όχι; Γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία να κερδίζει. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για τους ομίλους του Europa League. Να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα, να δείξουμε ότι δεν μας ενοχλεί που θα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και ότι θέλουμε να κερδίσουμε.

Περιμέναμε τον Ολυμπιακό όπως έπαιξε. Είδαμε πολλά βίντεο, ξέραμε από πριν και τον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού του. Περιμέναμε ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό προσπάθησαν να κάνουν. Στον επαναληπτικό θα είναι πολύ πιο επιθετικοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Απόλλων Λεμεσού στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League. Όπως προκύπτει ο πρωταθλητής Κύπρου θα έχει τη συμπαράσταση 700 φίλων του στο «Καραϊσκάκη». Mε τα κυπριακά ΜΜΕ να τονίζουν την κινητικότητα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Στα ρεπορτάζ τους σημειώνουν ότι έχουν, ήδη, προπωληθεί 400 εισιτήρια και εκτιμάται πως θα δοθούν άλλα 300 για την κυπριακή κερκίδα.

Ολυμπιακος – Απολλων Λεμεσου Live Streaming: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Κάρλος Κορμπεράν

Αποφάσισα ποιος θα παίξει βάση της φυσικής κατάστασης. Όσοι ήταν στον πάγκο δεν είχαν αρκετή ενέργεια. Για αυτό κάποιοι δεν πήραν φανέλα βασικού. Όποιος βρίσκεται εδώ είναι στο επίπεδο για να παίζει, όμως το ροτέισον είναι απαραίτητο για να βρίσκεσαι πάντα ψηλά. Στη ρεβάνς με τον Απολλωνα πρέπει η ομάδα να μπει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη.

Και να πάρει την πρόκριση στο Europa League, καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Υπάρχουν στιγμές μέσα στους αγώνες που η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλέψουμε ακόμα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Ολυμπιακος – Απολλων Λεμεσου Live Streaming: Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος βρίσκεται στον “πάγο” εδώ και καιρό.  Ομάδες της Τουρκίας και του Κατάρ έχουν “χτυπήσει” την πόρτα του Φορτούνη σύμφωνα με τη “Live Sport”, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό αν ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα θελήσει να εισπράξει κάποιο ποσό. 

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν ακόμα δύο παραχωρήσεις. Παίκτης της Εστορίλ και επίσημα ο Καρβάλιο. Ο παίκτης έκλεισε στην πορτογαλική ομάδα  όπου θα συνεχίσει την καριέρα του με τη σχετική πληροφόρηση να έκανε λόγο για δανεισμό. Ο έμπειρος παίκτης είχε τεθεί ως γνωστόν εκτός των βασικών πλάνων στον ερυθρόλευκο σύλλογο. 

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό. Μπορεί το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

Για το νικηφόρο ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Πολύ καλό που ξεκινήσαμε με νίκη για την αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Το ότι σκόραρε και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του: «Είμαι ευτυχισμένος που συμμετέχω και βοηθάω. Χάρηκα που σκόραρα, ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ στη συνέχεια. Ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν».

Ολυμπιακος – Απολλων Λεμεσου Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News