Παναιτωλικος - Ολυμπιακος Live Streaming | Panaitolikos - Olympiacos

Παναιτωλικος - Ολυμπιακος Live Streaming

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming:

Αναμέτρηση για γερά νεύρα αναμένεται την Τετάρτη (15:00), ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό στο πρώτο ματς για την φάση της προημιτελικής φάση του Κυπέλλου.

Panaitolikos – Olympiacos Live Streaming

Ο Παναιτωλικός διεκδικεί μια ιστορική πρόκριση απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία της βρίσκεται στο ζενίθ μετά την επικράτηση (1-2) επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναιτωλικό πραγματοποίησε; την έκπληξη της αγωνιστικής, αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρους του (0-1) και με τα γκολ των Καρέλη, Μεντόζα να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη. «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να το πιστέψουμε. Είμαι ικανοποιημένος και το θετικό είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν», τόνισε ο, Γιάννης Αναστασίου.

Η ομάδα από το Αγρίνιο στην περασμένη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε με δύο νίκες τη Νίκη Βόλου με σκορ 1-0. Πλέον φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός στην περασμένη φάση της διοργάνωσης ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού, ανατρέποντας μέσα στο Φάληρο (2-0) την ήττα της πρώτης αναμέτρησης (3-2) στη Βοιωτία.Super League Live Streaming

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει στο 2022 μετράνε δύο «λευκές» ισοπαλίες με Απόλλων και Παναθηναϊκό και ψάχνουν τον καλό τους εαυτό. Στο κυριακάτικο ντέρμπι στη Λεωφόρο, οι παίκτες του Πέδρο Μάρτινς μπορεί να είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία, όμως επιθετικά δεν δημιούργησαν τον παραμικρό κίνδυνο στους «πράσινους».

Ο ΠέδροΜαρτίνς στάθηκε στο συγκεκριμένο πρόβλημα, λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δεδομένης της απόδοσή μας. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά επιθετικά είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. kαι μόνο μέσα από τη δουλειά θα βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έγινε το ίδιο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ φτωχοί. Περνάμε δύσκολες φάσεις. Χρειαζόμαστε γρήγορα μια νίκη για να βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση».

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι σε διπλά ματς στο Κύπελλο (στους 16) και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση με δύο νίκες (0-3, 3-0). Live Streaming σουπερ λιγκα

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναιτωλικος – Ολυμπιακος

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_1_2022_15_00_panetolikos_olympiacos/47-1-0-24989

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News