ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Live Streaming | Φιλικό Μπάσκετ Ζωντανά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας: Η προετοιμασία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό συνεχίζεται εντατικά ενόψει της νέας σεζόν…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Φιλικό

Μέσα από φιλικές αναμετρήσεις χτίζει ο Δημήτρης Πρίφτης τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτο φιλικό κόντρα στο Iona College με νίκη για τους «πράσινους» με σκορ 73-66.

Ακολούθησε για την ομάδα του κόουτς Πρίφτη ακόμη ένα δυνατό τεστ, κόντρα στο Περιστέρι. Εκεί ο Έλληνας τεχνικός είχε τη δυνατότητα να κάνει τις δοκιμές του και να δει τι χρειάζεται να δουλευτεί στη συνέχεια.

Απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας ο Παναθηναϊκός σήμερα (04/09, 17:00). Αυτό θα είναι το 3ο φιλικό προετοιμασίας για το Τριφύλλι. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Live Streaming

Ο Εξάστερος επικράτησε του Περιστερίου το απόγευμα της 1/9 με 85-68. Ο ένας εκ των άμεσων συνεργατών του Πρίφτη, ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε μετά τον αγώνα στον επίσημο ιστότοπο της ΚΑΕ τα παρακάτω:

«Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας.

Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News