Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Με φόρα από τα τελευταία αποτελέσματα και την παράδοσή του με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Αγρίνιο, με στόχο τη νίκη. Μια νίκη που θα τον φέρει στην Τούμπα αντίπαλο του ΠΑΟΚ με διψήφια διαφορά βαθμών.

Ο Παναιτωλικός παλεύει να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στην παράδοση ηττών με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός

Έχασε από την ΑΕΚ στο «Σπύρος Λούης» την Τετάρτη, μετά τη νίκη του την Κυριακή επί του ΟΦΗ με ανατροπή. Τώρα παίζει τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Κυριακή, Τετάρτη και Σάββατο!

Ο Παναιτωλικός έκανε δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και μάζεψε επτά βαθμούς, αφού δεν είχε νίκη στα 10 πρώτα και μετρούσε μόλις τέσσερις βαθμούς σε αυτά.

Έχουν μπει 26 γκολ στα 15 παιχνίδια του, λιγότερα από κάθε άλλης ομάδας. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, αλλά καλύτερη άμυνα από επτά ομάδες!

Έχει χάσει τρία πέναλτι από τα επτά που έχει κερδίσει. Τα δύο τα έχασε στις μοναδικές νίκες του! Μάλιστα ο Παναιτωλικός έχει εκτελέσει επτά πέναλτι, με πέντε διαφορετικούς παίκτες.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός χρησιμοποίησε επτά Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα, μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια.

Στην έδρα του ο Παναιτωλικός έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια, με ΑΕΛ και ΟΦΗ, ενώ ενδιάμεσα έχασε από τον Απόλλωνα. Είχε μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα πρώτα.

Έχει πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα επτά παιχνίδια της έδρας του, σε αυτό με την ΑΕΛ. Έχει άλλα πέντε στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τις 31 Αυγούστου 2019, όταν τον νίκησε στο Αγρίνιο η Ξάνθη, έχει οκτώ ήττες, όλες από ομάδες της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Με ομάδες της περιφέρειας έχει πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες από τότε

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Τα τρία τελευταία

19.12.2020: Παναιτωλικός – Απόλλων 0-1

03.01.2021: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1
06.01.2021: ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0
Τα τρία επόμενα
09.01.2021: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
16.01.2021: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
24.01.2021: Παναιτωλικός – Λαμία
Οι πρώτοι σκόρερ: Αριγίμπι και Βέργος από 2.
Οι πρώτοι σε συμμετοχές: Λιάβας, Τσιγγάρας και Βέργος από 15.

Ο Ολυμπιακός

Παίζει το δεύτερο από τα τρία στη σειρά εκτός έδρας, στο Αγρίνιο, αφού έχει παίξει στην Τρίπολη και αμέσως μετά πάει στην Τούμπα.

Πέτυχε στην Τρίπολη την τρίτη διαδοχική νίκη του, φτάνοντας τα 12 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια και τα 23 στα έξι τελευταία, μέσο όρο σχεδόν τέσσερα ανά αγώνα! Στα οκτώ πρώτα είχε πετύχει 17 γκολ, μέσο όρο περίπου δύο ανά αγώνα!
Έχει φτάσει ήδη τα 40 γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόλις πέντε.

Έχει σκοράρει και στα 16 τελευταία για το πρωτάθλημα, μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ στα περσινά πλέι οφ.

Αν και στα επτά από τα οκτώ τελευταία σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν έκανε στα έξι πρώτα, το δεύτερό του ημίχρονο παραμένει πιο φορτωμένο σε γκολ. Έχει βάλει 11 στο πρώτο και 29 στο δεύτερο.

Είναι αήττητος επίσης στα 16 τελευταία για το πρωτάθλημα.

Στην Τρίπολη έφτασε τα 29 παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς ήττα, κοντεύοντας μάλιστα να κλείσει δύο χρόνια αήττητος, από τις 10 Φεβρουαρίου 2019, όταν ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Έχει 21 νίκες και οκτώ ισοπαλίες σε αυτά τα 29 παιχνίδια και έχει σκοράρει σε όλα.

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Τα τρία τελευταία

20.12.2020: Ολυμπιακός – ΑΕΛ 5-1
03.01.2021: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

06.01.2021: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-4
Τα τρία επόμενα
09.01.2021: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
13.01.2021: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
17.01.2021: Ολυμπιακός – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Οι πρώτοι σκόρερ: Ελ Αραμπί 14, Μασούρας 6, Χασάν 5.
Οι πρώτοι σε συμμετοχές: Ρούμπεν Σεμέδο και Εμβιλά από 21.

Μεταξύ τους

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Αγρίνιο για το… «δεκατριάρι», καθώς έχει κερδίσει και τα 12 τελευταία μεταξύ τους.

Ο Παναιτωλικός απέφυγε την ήττα για τελευταία φορά στις 30 Αυγούστου 2014, όταν ο Γιώργος Κούσας με κεφαλιά στο 79’ ισοφάριζε το γκολ του Κασάμι, επίσης με κεφαλιά από το 47’. Έχουν άλλες δύο ισοπαλίες, το 1977 και το 2013, επίσης στο Αγρίνιο, με 0-0.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.

Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, από ότι στην έδρα του. Έχει βάλει 12 γκολ στα τρία τελευταία εκεί, ενώ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει βάλει έξι στα τρία τελευταία.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει δύο φορές από πέντε γκολ, μια τέσσερα, μια τρία και μια δύο γκολ.

Είναι τα πέντε που έχει νικήσει, μετά την ισοπαλία του 2014.

Οι δύο ομάδες κληρώθηκαν και στο Κύπελλο αντίπαλες, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Η ιστορία

Νίκες Παναιτωλικού: 0
Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ολυμπιακού: 18

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 0
Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ολυμπιακού: 7

Στον α’ γύρο
26.09.2020: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0
(48’ σουτ Ελ Αραμπί, 86’ σουτ Καφού)

Το περσινό παιχνίδι
07.12.2019: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3
(6’ σουτ Ποντένσε, 41’ κεφαλιά Ελ Αραμπί, 45’ σουτ Ελ Αραμπί)

Παναιτωλικος Ολυμπιακος Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News