Ατρόμητος - Άρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα

Ατρόμητος - Άρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα

Δύσκολη αποστολή για τον Άρη, ο οποίος αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ατρόμητος – Άρης Live Streaming

Ατρόμητος – Άρης Live Streaming: Δύσκολη αποστολή για τον Άρη, ο οποίος αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα από την εύκολη επικράτηση επί της ΑΕΛ με 3-0 στον θεσσαλικό κάμπο.

Με αυτόν τον τρόπο, έμειναν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό, ωστόσο, στο Περιστέρι είναι δεδομένο πως δεν θα περάσουν μια εύκολη βραδιά.

Νίκη και βελτίωση είναι τα ζητούμενα για τον Άκη Μάντζιο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζουν τα ρεκόρ που κάνει η ομάδα του, ενώ προανήγγειλε τις απουσίες των Τζέγκο και Σάκιτς.

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου βρίσκονται οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Σεγκιέργκης.

Ατρόμητος – Άρης Live Streaming:  Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη Nova για: 

-το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα διαφορετικό και δύσκολο παιχνίδι, χτίσαμε καλό σερί, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Από ψυχολογικής πλευράς είμαστε καλά, αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλουμε έτσι να συνεχίσουμε. Όταν είσαι στον Άρη είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις. Πάντα υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες, δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό, από μόνο του είναι κίνητρο να παραμείνεις ψηλά. Δε θέλω να βάζουμε άγχος για τις πρώτες θέσεις. Η ομάδα θέλουμε να βελτιώνεται καθημερινά και να κερδίζουμε τους αγώνες».

-την άμυνα και την επίθεση: «Χρειάζεται ισορροπία, χρειάζεται και η άμυνα και η επίθεση και σοβαρότητα για να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι».

-τα γκολ του Μάνου και τον Σίλβα: «Βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και τα παιδιά. Βοήθησε τον Δημήτρη (Μάνο) ελπίζουμε και τον Κριστιάν (Λόπεθ), και στην τελική βοηθιέται η ομάδα που είναι και το ζητούμενο. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουν όλοι δίχτυα».

-τον Ατρόμητο: «Είναι δύσκολη και σοβαρή ομάδα με εμπειρία, με κορμό αρκετών ετών. Δεν είχαμε γεμάτη εβδομάδα να προετοιμαστούμε, θέλουμε να προετοιμαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και επιθετικότητα στο παιχνίδι όπου πρεσάρουμε πολύ καλά. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη».

-τις απουσίες: «Ο Μπεναλουάν θα είναι μαζί μας, οι Σάκιτς και Τζέγκο θα μείνουν εκτός, δε θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Οι υπόλοιποι είναι καλά».

-τα ρεκόρ: «Τα νούμερα δεν παίζουν κάποιο ρόλο, ούτε η στατιστική. Είναι καλό για την ιστορία, όμως είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάμε. Θέλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι ωραίο για την ομάδα, αλλά όχι το ζητούμενο».

Ατρόμητος – Άρης Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι ίσως βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

shorturl.at/djCDK

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News