Λάρισα (ΑΕΛ) - Αρης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Λάρισα (ΑΕΛ) - Αρης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Λάρισα (ΑΕΛ) – Αρης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Λάρισα (ΑΕΛ) – Αρης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι: Ο Άρης «λύγισε» απέναντι στον Ολυμπιακό (1-2) και ψάχνει αντίδοτο απέναντι στους «βυσσινί» της Λάρισας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι λόγω Covid-19.

Οι Θεσσαλονικείς, ύστερα από μια θεαματική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα (εντός έδρας) στο Χαριλάου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πλέον, η ομάδα του Άκη Μάντζιου ψάχνει τον τρόπο στον θεσσαλικό κάμπο να ξεπεράσει το «σοκ» του πρώτου αρνητικού αποτελέσματος και να «ρεφάρει», παραμένοντας μια ανάσα από την κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ «καίγεται» για βαθμούς, προκειμένου να μην κινδυνέψει στα πλέι άουτ με υποβιβασμό στη β’ κατηγορία.

Ο Δημήτρης Καραντώνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League.

Βοηθοί του ορίστηκαν ο Στεφανής από την Καρδίτσα και ο Λιόντος από την Ήπειρο. Τέταρτος διαιτητής ο Μαλούτας (Ημαθίας) και στο VAR θα είναι οι Κοτσάνης (Δράμας) και Σαμοϊλης (Αθηνών).

Ο τεχνικός του Άρη χαρακτήρισε «κρύο» το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, όμως στο 0-2 τα πράγματα δυσκόλεψαν και έκανε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα, θεωρώντας πως οι «κίτρινοι» έδειξαν πως μπορούν να “κοιτάξουν στα μάτια” οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Εμείς δεχτήκαμε ένα “κρύο” γκολ, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε.

Ήταν ένα κοντρόλ παιχνίδι, δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεχτήκαμε πάλι ένα εύκολο γκολ και έγιναν δύσκολα τα πράγματα.

Μετά κάναμε τις αλλαγές, δώσαμε “φρεσκάδα”, πιέσαμε μήπως πάρουμε, έστω τον έναν βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η γενική εικόνα της ομάδας μας έδειξε ότι μπορεί να κοιτάει κάθε αντίπαλο στο μάτια και δικαίως βρίσκεται στις υψηλές θέσεις».

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News