Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι: αποστολή της στην Τρίπολης. Ο Αστέρας έμεινε στο μηδέν με τον Απόλλωνα μεσοβδόμαδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης
Ο Αστέρας Τρίπολης παίζει το τρίτο παιχνίδι του σε εννέα μέρες, αφού πήρε 2-2 από τη Λαμία και έμεινε στο 0-0 στην έδρα του με τον Απόλλωνα. Ήταν η πρώτη απώλεια στην έδρα του, αφού είχαν προηγηθεί δύο νίκες με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ στην Τρίπολη με 1-0, όπου σκόραρε στο ίδιο λεπτό, το 73ο.

Ο Αστέρας είναι αήττητος στην έδρα του για 13 αγώνες πρωταθλήματος και 14 επίσημους. Δεν έχει χάσει μέσα στο 2020. Στο πρωτάθλημα έχει επτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός είναι και η τελευταία ομάδα που κέρδισε στην Τρίπολη, με 5-0 στις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Ανεξάρτητα έδρας έχει μια ήττα στα έξι τελευταία και δύο συνολικά, στις έδρες των μέχρι την αγωνιστική αυτή πρωτοπόρων, Ολυμπιακού και Άρη.

Ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχει δεχτεί οκτώ στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων του.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι: Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο «Σπύρος Λούης» από τη Ζόρια και επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Έχει σκοράρει στα έξι από τα επτά για το πρωτάθλημα, αφού δεν σκόραρε στην ήττα της από τον Ατρόμητο.

Δεν έχει δεχτεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος περισσότερα από ένα γκολ.

Εκτός έδρας έχει δύο νίκες, ανάμεσα στις οποίες ήλθε η ήττα από τον Ατρόμητο. Δεν έχει ισοπαλία στα οκτώ τελευταία εκτός.

Μεταξύ τους
Δεν έχουν παίξει μέσα στο 2020 για το πρωτάθλημα, αφού τα περσινά τους παιχνίδια έγιναν μέσα στο 2019. Έπαιξαν όμως στη φάση των «16» του Κυπέλλου τον περασμένο Ιανουάριο, με την ΑΕΚ να προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία.

Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα επτά τελευταία, τα πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα. Μάλιστα έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία, μετά την ήττα στην Τρίπολη, την 1η Οκτωβρίου 2017 με 2-0 (47’ σουτ Μουνάφο, 81’ σουτ Μανιάς). Οι τέσσερις από τις πέντε νίκες της ΑΕΚ είναι στο γκολ.

Στην Τρίπολη η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα δύο τελευταία, το περσινό με συναρπαστικό τρόπο, αφού δεν είχε κερδίσει τα πέντε προηγούμενα, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 7
Ισοπαλίες: 3
Νίκες ΑΕΚ: 12

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5
Ισοπαλίες: 2
Νίκες ΑΕΚ: 4

Πέρσι
01.09.2019: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-3
(3’ σουτ Λουίς Φερνάντεθ, 73’ πέναλτι Μπαράλες – 15’ κεφαλιά Νέλσον Ολιβέιρα, 68’ σουτ Λιβάγια, 90’ κεφαλιά Αντρέ Σιμόες)

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι: Λινκς για το παιχνίδι:

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News