ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο 4-3-2020

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο 4-3-2020

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live Streaming: Να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα και να πάρει σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ.

Με στόχο να βγάλει αντίδραση και να πάρει σκορ πρόκρισης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου (21:30 – Cosmote Sport 1).

Η ήττα από τους «ερυθρόλευκους» πριν δέκα μέρες στο πρωτάθλημα, αλλά και η απώλεια βαθμών της Κυριακής στα «Πηγάδια» έχει επιβαρύνει αρκετά το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να θεωρείται επιτακτική η ανάγκη να παραμείνει στον… θρόνο του στο Κύπελλο, όπου μετράει τρεις διαδοχικές κατακτήσεις.

Links για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live Streaming

Στην προσπάθεια αυτή, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ξάνθη και αφήνει μεγάλο κενό στα στόπερ, ενώ εκτός μένουν και οι τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Πασχαλάκης – Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Μάτος – Μίσιτς, Μαουρίσιο – Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια – Σφιντέρσκι.

20 ημέρες εκτός ο Βαρέλα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν στον ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Βαρέλα!

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε αποχωρήσει τραυματίας από το περασμένο παιχνίδι με την Ξάνθη στα «Πηγαδιά».

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στο δεξιό δικέφαλο και ο Άμπελ Φερέιρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τις 20 επόμενες ημέρες.

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί φυσικά αύριο στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και θα χάσει τα πρώτα ματς των πλέι οφ.

Την ίδια ώρα, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται, με μόνο μία επιλογή, αυτή του Ίνγκασον να απομένει στα χέρια του Άμπελ Φερέιρα και μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιήσει τον Μιχάι που δεν έχει παίξει καθόλου φέτος ή θα βρει κάποια άλλη λύση εκ των έσω.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch7.html

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version