Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming!

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming!

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming* με πρωτότυπα στοιχήματα…

Ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις η 25η αγωνιστική της Euroleague. Το ματς που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα αυτό του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:30 τη Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming*

Τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία του έχει στόχο ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Ζενίτ με 96-81. Σχετικά ασφαλής, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, έχοντας απολογισμό 14-10 με μια από τις καλύτερες επιθέσεις του θεσμού.

Σε τροχιά τερματισμού εντός της κορυφαίας τετράδας κινείται η Μπαρτσελόνα, ούσα στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης με αποτελέσματα 18-6 στις μέχρι τώρα αγωνιστικές. Οι «μπλαουγκράνα» πηγαίνουν φορμαρισμένοι στο ΟΑΚΑ, προερχόμενοι από 5 διαδοχικές νίκες.

Κορυφαία Novi Specials για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Από τη σεζόν 2003/04 Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε 35 περιπτώσεις, με τους Καταλανούς να προηγούνται στις νίκες με 22-13. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με γηπεδούχους τους «πράσινους», η έδρα έχει τον πρώτο λόγο με 9-7. Θα γίνουν απόψε δέκα οι εντός έδρας νίκες του «τριφυλλιού»;

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version