Κλήθηκε ξανά σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Κλήθηκε ξανά σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League κλήθηκε για την Παρασκευή 18/11 ο Παναθηναϊκός και άλλες επτά ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της Λϊγκας για τους Πράσινους:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 18-11-2022 και ώρα 12:00, τις παρακάτω ΠΑΕ:

Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 13/11/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/11/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2032/22/2380428 από 15/11/2022 Έκθεση της Αστυνομίας” στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α΄, β’, ΙΙΙ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Παναθηναϊκός: Το κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε ο Ιβάν στην ομάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ταυτότητα η οποία μένει πάντα προσηλωμένη στο πλάνο της.

Πέρα όμως από αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί μία καλή ομάδα υπάρχει ένα κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε φέτος ο Σέρβος προπονητής στο ρόστερ του.

Αυτό είναι η υπομονή που έχουν οι Πράσινοι στο παιχνίδι τους, στοιχείο απλό και ταυτόχρονα τόσο σημαντικό.

Με αυτό το στοιχείο έχει πορευτεί μέχρι τώρα το Τριφύλλι και με αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται καθώς κάνει την διαφορά.

Και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλά παιχνίδια φέτος στα οποία ο Παναθηναϊκός συνάντησε δυσκολίες όμως είχε υπομονή και κατάφερε να βρει την λύση σε κάθε αγώνα.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να έχει αυτό το στοιχείο και να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή της ώστε να φτάσει στο στόχο του ο οποίος είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News