Υψώνει ανάστημα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός με Σλάβια

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός

Υψώνει ανάστημα ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή την περασμένη εβδομάδα στην Πράγα, επιστρέφοντας με αρνητικό αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (2-0 ήττα). Πλέον, καλείται να επικρατήσει με την ίδια διαφορά τερμάτων, ούτως ώστε να ελπίζει σε πρόκριση και συνέχεια. Κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα όπως η Σλάβια.

Βέβαια, όπως τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν υποχρέωση στον κόσμο τους να κερδίσουν το παιχνίδι και να κάνουν μία γεμάτη εμφάνιση. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» αναμένεται κατάμεστο, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της ομάδας έπειτα από πέντε χρόνια. Μάλιστα, το sold out ήρθε από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να υπερκεράσει σημαντικά εμπόδια για να ελπίζει σε πρόκριση. Εκτός του εις βάρος του σκορ, που πρέπει να ανατρέψει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε στην Πράγα. Τη θέση του Αργεντινού ως δεξί εξτρέμ αναμένεται να πάρει ο Βαγιαννίδης, ο οποίος έπαιξε και στο πρώτο ματς και τα πήγε πολύ καλά. Ο Μπαρτ Σένκενφελντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα είναι διαθέσιμος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

«Η προετοιμασία πριν απ’ αυτά τα ματς είναι λεπτομερής. Έχουμε κινήσεις τις οποίες γνωρίζουν οι παίκτες. Στοιχεία του παιχνιδιού μας αλλάζουν, μιλάμε γι’ αυτό αρκετά με τους παίκτες. Θεωρώ πως το σημαντικότερο σημείο του ματς, είναι το πως θα μπούμε στο παιχνίδι στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Η ποιότητα και στις δύο περιοχές (εννοεί επίθεση και άμυνα) επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικά. Είναι φυσικό για μας να είμαστε περισσότερο με τη μπάλα και να δημιουργούμε. Δε θέλουμε απλά να αμυνθούμε στο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτική ομάδα, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο ματς μας περιμένει σε μια θερμή ατμόσφαιρα», τα λόγια του υποψιασμένου προπονητή της Σλάβια, Γίντριχ Τρπισόφσκι

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News