Ξεχωριστές στιγμές στις καλοκαιρινές διακοπές του Χουάντσο στην Ελλάδα (vid)
Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2030.
Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα συνεχίζει να απολαμβάνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος επέλεξε για ακόμη μία φορά τα ελληνικά νησιά για στιγμές χαλάρωσης πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, καθώς πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2030.
Όπως είναι φυσικό, η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χουάντσο φαίνεται να ανεβαίνει σε βάρκα έπειτα από βουτιά στη θάλασσα, με όσους βρίσκονταν στο σημείο να τον αναγνωρίζουν και να τον αποθεώνουν.
Ο άσος των «πράσινων» ανταπέδωσε με χαμόγελα, συνεχίζοντας να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ